Flowerpower og varmepistol

God morgen alle dere herlige lesere der ute!
Jeg har nylig dratt min tradisjonelle nord-norske hengerumpe ut av sengen, og dratt den bort til sofaen for å fortsette latskapen videre her. Så her sitter jeg meg mine flisete extensioner i en stor flokete ball, sminke fra gud-vet-når, og en mårras-ånde en søppelfylling verdig. Sweet, sweet lørdag sier jeg!

I går var det valentines day, så jeg bestemte meg for å følge tradisjonen ved å kjøpe blomster, sjokolade og et kort til kjæresten. Jeg tenkte det var en fin anledning til å samtidig be om unnskyldning for at jeg til tider har tendenser til å oppføre meg som en idiot.
Ettersom halebeinet mitt er en smule ømt i dag, trenger jeg kanskje ikke nevne at min fine gest sørget for en runde horisontal pølsemambo verken jeg eller sjeselongen kommer til å glemme med det første. Oida, det ser ut til at jeg nevnte det likevel!

Kjæresten min hadde kanskje ikke helt samme oppfatning av valentines day, for jeg fikk ingenting. Eller så har jeg bare oppført meg litt for idiotisk i det siste. En tredje løsning kan være karma, tenker jeg.
Forrige helg var det morsdag, og jeg tror det er det første året jeg ikke har kjøpt mamma verken kort eller blomster. Jeg bare serverte henne et par støvletter og en rask “gratulerer med morsdagen!” før jeg var på tur ut døra igjen, og jeg tror nå at dette er universets måte å klappe meg over fingrene og si “fy!” på.
Slike dager blir fort undervurdert, helt til den dagen du faktisk ikke får noe.

Jeg gav faktisk kjæresten to buketter. Når jeg sitter å leter etter betydningen på internett nå, kjenner jeg at jeg begynner bli en smule nervøs for at jeg kanskje har sendt han en skjult beskjed om at jeg egentlig hater han, og at vi har mange fiender. Hvem i helvete er det som har funnet opp betydningen av de forskjellige blomstene og i hvilket antall eller farger de blir servert?
Jeg klandrer coop og matkroken-kjedene om min bedre halvdel fanger opp disse beskjedene og går fra meg, det er tross alt de som har arrangert disse bukettene!
Den ene buketten besto av 8 røde roser, og i følge o`store internett betyr det;
“Jeg er din til døden skiller oss”
Alvorlige saker dette altså, noen som vet om slike blomster er bindende?

Det ser ut til at tulipaner står for både arroganse, forfengelighet, at man ikke elsker vedkommende og det som verre er, så der dreit jeg nok litt på leggen.
“Si det med blomster” du liksom.

Jaja typen har ikke nevnt noenting, og ikke ser det ut til at han har hamstret store mengder arsenikk for å helle over frokosten min, så forhpentligvis skjuler det seg ikke en liten blomster-Finn i mitt hjertes utkårede.

Som du ser er været alldeles nydelig i dag, så nå skal jeg gå ut med klappstolen min, refleksvesten og varmepistolen og sette meg å føne litt på veien i finværet, kanskje jeg kan finne fram sommerdekkene før helga er over om jeg får føne i fred.
Er nemlig mange bilister som ikke liker at jeg holder på slik, selv om jeg selv synes jeg gjør alle en tjeneste. Er jo faktisk mye mer miljøvennlig å kjøre med sommerdekk.
Takk for at du stakk innom kjære leser, håper vi sees igjen!