Bilder av Theresa Knudsen

Jeg var hos Theresa Knudsen og tok noen bilder, og jeg syntes de ble kjempebra. Det var en morsom shoot, med gode ideer og diverse utstyr utlånt av både Badderen Servicesenter og Bildeler og Rekvisita i Alta. Her får dere favorittene mine 😀

 


Skralle-Matti

 

 

 

 


HellYeah-Matti

 

 

 


Sitte-Matti

 

 

Working-godte-matti

 


høm-høm-matti

 

 


skrallebak-matti

 

 

Nonchalant-sveise-matti

 

 


Nøkkel-bh-matti

 

 


Lure-Matti

 


momse-matti

 

 

 Klassisk Godte-matti

 

Her var noen av veldig mange flotte bilder! legg gjerne igjen en kommentar, og takk for en morsom shoot Theresa!:D

Mattilakkens hverdagsangst “Barn”

Mange ganger føles det ut som jeg er alene i verden om å ikke ha barn. Det spruter bokstavelig talt barn ut av hver en livmor i dette landet, og avogtil kjenner jeg meg veldig utenfor.

Når jeg skulle legge meg til å sove i går kveld, tenkte jeg for meg selv:  “jeg har ikke tid til å få barn, jeg skal jo øve meg til å bli Batman!” I dag når jeg sitter foran pc’n gir ikke dette noen mening. Jeg hadde vel en slags plan klar om hvordan jeg skulle få til dette, men i dag virker drømmen om å bli Batman noe uoppnåelig.

Jeg var en gang med på et slags home party hos en venninne der de solgte forskjellige hudpleie produkter. Det var kun jenter til stede, og noen yngre enn meg. ALLE hadde barn. De spurte selgeren etter kremer som kunne kurere såre barnerumper, dysleksi og hva nå enn et spedbarn måtte klare å drege på seg av forskjellige lidelser.
Jeg følte meg så utenfor at jeg spiste opp en hel skål med vannbakkels fylt med vaniljekrem, bare for å holde munnen “rolig”, men til slutt følte jeg at jeg også måtte spørre om et produkt. Jeg spurte etter rynkekrem. Og den måtte være bra. Jeg fikk et litt merkelig blikk, men jeg mente det var på tide å begynne forebygge tidens tann, allerede tidlig i tyve årene.

Jeg fikk utslett og noe som liknet brannskader i ansiktet av kremen, så da bestemte jeg meg for å heller ta rynkene når de måtte komme, og eventuelt skaffe meg en rik mann som kunne sende meg på botox behandlinger annenhver torsdag i fremtiden.

Nå er jeg på feil side av tyve-årene. Jeg merket det etter at jeg fylte 26. Hvordan ryggen begynte svikte, knærne, hvordan leddene ble stivere og stivere, jeg kjente rumpa begynte henge, og jeg så hvordan ansiktet begynte å smuldre sammen etter å ha røkt i 12 år. Jeg har røkt i 12 år! Endelig ser det ut til at jeg klare fullføre noe av det jeg begynner på! Dette er en bragd!

Jeg blir jo selvfølgelig glad for andres vegner når de skal ha barn. Jeg liker jo barn, andres vel og merke, men uansett. Mange av vennene mine sine barn er fantastiske skapninger, som jeg gleder meg til å leke med når de begynner å utvikle humor.

Jeg tror forskjellen på meg og mandre andre jenter kommer fram når man får plassert et lite barn på fanget. Her vil nok mange andre jenter kjenne eggstokkene rasle i desperasjon etter å presse ut sitt eget lille barn, mens jeg har en mer rolig holdning til det hele. Om rolig er det rette ordet her.  Når barnet sitter på fanget mitt , går som regel tanken om at “om jeg bare sitter helt rolig, så begynner den sikkert ikke grine”. Og jeg refererer til alt som ikke har utviklet en personlighet ennå som “den”.

Om jeg skulle få en valp på fanget derimot, kjenner jeg hjertet begynner slå fortere, jeg blir varm og kosete og vil aldri slippe den, og tenker på hvor fint det hadde vært om valpen var min. Så går jeg å tenker på valp de neste 4 dagene ustoppelig.

Jeg lurer på om jeg har kommet til et punkt der kroppen har tatt saken i egne hender og slått knute på eggstokkene helt av seg selv. Jeg forstår kroppen godt. Verken jeg eller mine søsken ser ut til å stresse med det å få barn, og hvem vet om jeg noensinne kommer til å få det. Om jeg er barnløs når jeg passerer 30, tror jeg kanskje at jeg heller vier livet mitt til valper og impulsive handlinger, lite gjennomtenkte turer og andre ting jeg har vent meg til etter alle disse årene.

Men nå har jeg drukket opp teen min, så da er det på tide å dra til Burfjord. Sees snart igjen!:)

 

 


HiFi matti


Snikende Mattilakken

Jeg liker best å blogge de dagene jeg ikke har gjort så veldig mye fysisk eller psykisk anstrengende. Da føler jeg at kreativiteten er på topp, og skrivelysten renner av meg som snørr på ei tuberkuløs møkkahore.

Jeg har forstått det slik at de fleste stikker innom bloggen min for å få noen minutter underholdning. Derfor har jeg forsøkt å unngå å skrive når jeg er i dårlig humør, eller ikke har en komisk historie på lur. Jeg synes det er fint at folk ser på bloggen som positiv underholdning. Jeg har lest en del blogger som får meg til å ville slite av meg ansiktshuden i fortvilelse over dumskapen som ligger å lurer bak teksten. Jeg vil ikke at folk skal huske bloggen min fordi jeg la ut historier som tydelig var et hån mot min intelligens, men rett og slett for å få seg en latter. At de ler MED meg og ikke AV meg.

Men hvorfor er det slik at man finner andres idioti så utrolig fascinerende? Hvorfor klarer man ikke slutte stikke innom bloggene til disse frosne kneipbrødhodene som helt klart aldri i verden skulle hatt tilgang til noe som helst med internet tilkobling?

Jeg selv er forferdelig nysjerrig. At man plutselig kan få totalt innsyn i et annet menneskes privatliv så enkelt som å taste inn en adresse i internett-leseren, gjør at sniken i meg dukker opp. Hvem elsker vel ikke andres elendighet?

Jeg liker å snike. Jeg synes det er utrolig morsomt å se inn vinduene til folk. For å se hvordan de har det hjemme, ikke for at folkene interesserer meg. Nå tenker du kanskje “hva i helvete, og du snakker om andres dumskap”, men jeg står ikke å glor på eiendommen til fremmede mennesker. Når man passerer et hus i bilen ser man kanskje litt ekstra inn gjennom stuevinduet. Så oppdaget jeg hi-tech-titting inn i andres boliger. Prospekter på internett. Verdens enkleste måte å få innsyn i andres hjem. På nett kan jeg sitte å stirre på vegger og gulv til andre mennesker uten den minste intensjon om å faktsik kjøpe leiligheten, til min store glede.

Også var det alle disse profilene på nett. Før når det ennå var både blink og nettby, brukte jeg forferdelig lang tid på å snike på andres profiler. Alltid jentenes profiler. Gutter var ikke så interessant å se på profilene til, men det er noe destruktivt i meg som alltid har oppsøkt bilder av pene jenter for å disse min egen selvfølelse. En fin måte å opprettholde en depresjon, se på bilder av de fineste jentene på nett i ca 4 timer hver dag, mens du selv spiser kake og drikker brus foran pc’n.

Det er ikke like lett å snike på facebook. Mulighetene der er alltid litt begrenset, siden mange gjerne har lukkede profiler. Pga sånne som meg blant annet.

Det er morsomt å se inn i andres liv, faktisk nesten litt morsommere enn å se på tv.

 

Jeg liker å se Åndenes makt på tv. Det overnaturlige er spennende og mystisk, og jeg skulle ønske jeg kunne bli klarsynt jeg og. Men allikevel ikke, siden jeg er så forferdelig mørkeredd. I en alder av 22..23…25..ok 26! så er jeg fortsatt like redd spøkelser som jeg var da jeg var liten.

Har du noengang sovnet av til lyden av tv eller lignende, og opplevd at lyden fra tv’n blir en del av handlingen i drømmen din?

Jeg sovnet av til åndenes makt. Noe som gjorde at de merkverdige drømmene mine plutselig blandet seg med det overnaturlige. Jeg drømte at det var en dame som var så sinnsykt plaget av spøkelser at hun gråt hele tiden. Hun gråt så mye at hun ikke engang klarte lage mat mer. Så all maten hun hadde, var ferdig frossen mat. Hun frøs tilogmed ned massevis av bokser med mais. Jeg tror det skyltes all hennes mangel på søvn. Vi andre som var tilstede kunne se spøkelsene. Og de var noe merkelige. Det ene spøkelset sto rett atme denne triste damen og skar grimaser og kastet ting ut av kjøleskapet. Spøkelset tok en tube kaviar og kastet korken, og klemte så hardt og fort på tuben at kaviarspruten sto i hele rommet, mens dama som bodde der sto å gråt. Så skulle den klarsynte vise fram et kamera hun brukte til å fange bilder av spøkelsene. Bildene så ut som hundrevis av ballonger som var samlet i forskjellige fasonger. Var ballongene svarte, så var det spøkelser. Jeg prøvde gjøre mitt speilrefleks kamera om til et slikt spøkelses kamera, og plukket av både objektiv og blits, til ingen nytte. Det viste seg nemlig at den klarsynte hadde lastet ned en app til kameraet slik at det ble mulig å ta bilde av spøkelser.

Om denne drømmen betyr noe, så må det være noe sånn som at jeg ikke er helt riktig navlet.

Jeg lovte dere en film, men siden mørket senker seg fortere om dagene enn du kan si “edderkop-kabal i bare kalsongene”, må dere vente til i morgen.

Og med dette runder jeg av for i kveld, og legger ved noen funky bilder.

Takk for at du stakk innom kjære leser,håper vi sees igjen 🙂

 


Sveise-matti 😀

 

 


 ustødig-fastnøkkel-støtte-matti

 

boom-boom-matti

fleire bilder til dykkon

Jeg var som sagt på en testshoot til gatebil, og der var jeg så nervøs at jeg holdt på å kaste opp. Synd for meg at jeg er så himla sjenert og redd alt, flaks for meg at de var så hyggelig å sende meg noen av bildene etterpå.

 


 


 

 

 

 

Håper dere har hatt en fin helg! I morgen tenker jeg prøve å legge ut en film! Av meg :p så stay tuned!

5 Tegn på at forholdet er over.

1. Du kommer deg ikke lengre inn døren hjemme.

Mens du var borte, har låsen blitt byttet ut, evt har døren blitt barrikadert med planker og kjetting med hengelås. Downer!

 

2. Hver gang du dukker opp hos din kjæreste, dukker også politiet opp.

Her kan det se ut som du har fått deg et saftig besøksforbud! Upsideisi!

 

3. Hjemmet begynner føles trangt.

Etter at det har vært en kaldfront med kjæresten (also known as a breakup), har det flyttet inn en ny, og de to venter barn sammen. Neeedtur!

 

4. Du klarer ikke lengre få tak i partneren din

Her kan det se ut som vedkommende har blitt tatt under vitnebeskyttelsens vinger, og fått seg både nytt navn og bosted, og ikke lengre eksisterer. Bummer!

 

5. Du får en invitasjon til et bryllup.

Du blir invitert i partnerens bryllup, og du er ikke brud/brudgom. Kjedelig!

 

Jeg laget denne fordi de fleste skjønner vel selv når et forhold er over, de trenger da vel faen ikke trykke på en link når de logger ut av hotmailen sin for å finne ut etter hvor mange ganger de har svart “ja” på en test at ting begynner å skrante? Eller?


Come on baby, light my fire

Etter at jeg ble nogenlunde ensom, ble jeg nødt til å lære meg å overleve på egenhånd. Det var nesten som å bli satt ut i jungelen som 8 åring kun utstyrt med en rambokniv og en flintstein.

Å fyre i ovnen er ikke så lett som det ser ut som. Før brukte jeg å legge ovnen full av ved før jeg sprutet en liter tennvæske inni, lot det trekke, for så å fyre på. Det luktet da grillfest i hele nabolaget.

Jeg har faktisk også prøvd meg på å tenne et telys i ovnen, for å oppfordre vedkubber til å antenne, når de ser hvor greit det er å ha en liten flamme på seg.

Jeg har også prøvd å stable kubber og never i reneste Indiana Jones stil, uten at dette virker som det har noen spesiell effekt. Jeg har nå begynt å anta at vedkubber har en slags fri vilje, og må oppfordres med lek og sang til å antenne.

Forsøket med å legge en stor vedkubbe i en ovn som har slukket i løpet av natta i et håp om at den har lyst å fyre på seg selv iløpet av natta fordi det blir kaldt, er også bare å gi opp.

Teknikken jeg bruker nå, ser ut til å fungere greit. Jeg stabler vedkubber random rundt i ovnen, for å bidra til et lite sosialt fellesskap, der vedkubbene kan både se ut av ovnen, og se hverandre. Så slenger jeg tennbriketter rundt omkring inni ovnen, samtidig som jeg stirrer intenst på en av kubbene som ser ut som den har lettest for å antenne og tenker “brenn, brenn, brenn!!”. Det er alltid en av de andre som tar fyr.

Dette med å justere trekk og slikt, er bare vissvass. Hvis man ser hus og slikt som brenner ned, er det ikke fordi noen har justert trekken. Så den infernalske dyttinga på de små spakene for å finne en gunstig “trekk- posisjon” kan man overlate til de som liker spaker på vedovnen.

 

I dag skal jeg få bleiket den syv meter lange etterveksten min. Jeg har ikke bleiket den siden i høst, etter at en venninne sa til meg at “om du lar være å farge den til i februar når du kommer til oslo, skal du få en overraskelse”. Jeg elsker overraskelser. Men nå må den altså farges, det er blitt februar, så selv om jeg ikke nådde komme meg til oslo, vil jeg påstå at jeg har gjort det ganske bra.

Jeg liker ikke gulskjær i håret, så jeg har en tendens til å misbruke hjemmebleiking, noe som er nokså heftig skadelig fra før av. For å få håret ultra hvitt, driter jeg i den satans sølv shampoen som hver en jævel sverger til, og dekker heller håret til med en plastpose, og føner over plasten mot slutten av virketiden. Da blir det hvitt da. Man kan faktisk se at håret ditt overgir seg fra fargekartet i det den kjemiske blandingen gjør håret ditt fra nettopp hår til en slags kreatinsuppe som bare venter på å fordampe rett før du begynner å skylle. 

Det er selvfølgelig begrenset hvor mange ganger man kan gjøre dette uten at hodet ditt holder på å ta fyr. Sist gang jeg gjorde dette, tror jeg det var like før, fordi jeg var ikke langt unna å bli skalle-pär fra ronja røverdatter. Man kunne ta tak i en hårtjafs ca hvor som helst og bare dele den med fingrene der. Da ble jeg redd. Så var jeg usikker på om man skulle gjøre mest mulig med håret når det da var vått, eller om det skulle være tørt. Så jeg satset på at håret skulle være vått, og begynte børste det. Man kan vel si at håret skulle være tørt, etter som hårbørsten min nå så ut som en nyfødt st.bernhards valp, og at når man har misbrukt håret så sinnsykt heftig som jeg hadde gjort da, så skulle håret egentlig ha fått hvile, og ikke blitt rørt whatsoever på ca 2 år.

Jeg er takknemlig for at jeg har hår igjen på hodet mitt, og at det har har valgt å bli der, til tross for den grove mishandlingen. Så nå har jeg lært av mine feil, og blir ikke lengre bleike det selv, men heller få andre å gjøre det, som har en viss kontroll over hvor de smører bleikedritten rundt omkring, og å la være hele plastpose med føn opplegget.

Så siden en av hundene her hjemme har fått seg en urinveisinfekson, må jeg nå til alta til dyrlegen, og skal da få en venninne til å bleike håret mitt i samme slenge. Ikke mens jeg er hos dyrlegen, men ca litt etterpå. Det blir fabelaktig.

Nå har jeg drukket opp teen min, så da sier min indre engelskmann at nå er det bare opp og hopp, å gjøre det man skal. Eller på engelsk “Now it’s only up and jump and do what you gotta do”

Ha en fin dag!:)


2-1=1som

Man tenker alltid tilbake på singellivet som de festligste periodene i livet. Man reiste mer, traff flere nye mennesker, man barberte leggene, man ble alltid invitert med på saker og ting, man festet mer, man forelsket seg i folk man så rundt seg i ca 4 sekunder før man glemte helt hvordan de så ut, og dette gjorde man kanskje 15 ganger daglig. Man var høyt og lavt til enhver tid, og ingenting skulle gås glipp av.

Etter hvert kom selvfølgelig savnet etter å ha noen. En armkrok som ikke nødvendigvis trengte være noe mer enn litt omsorgsfull kos, uten å nødvendigvis ende opp på soverommet. Savnet etter jevn tilførsel av sex med en som forstår hva du ber om, og en som kunne ligge sammen med deg i timesvis i senga å prate eller kose, selv uten at du hadde barbert leggene.Savnet etter å ha noen å elske, som elsket deg tilbake.

Så peiler man seg ut en potensiell partner. Kanskje en man har hatt et godt øye til en stund, eller en helt ny som det bare sier “PANG” med, eller date etter date før man finner den “rette”.

Så kommer sommerfuglene. De helvetes sommerfuglene. Det er de som gjør at du fiser regnbuer og enhjørninger, og ikke lengre klarer se en spade for en spade, men nå saumfarer hele verden rundt deg for dypere meninger og poetiske metaforer, og faen meg klarer finne på 70 nye ord til vokabularet som omhandler hvor fantastisk vakker det mennesket man for tiden omgås er.
Forelskelse. Den beste rusen man noensinne vil oppnå. Ingenting får det til å suge i magen som det, ingenting annet gjør en overskyet himmel soleklar og blå, gjør lukten av kubæsj om sommeren til den lekreste parfyme, og selv den mest hardcore bad-boyen til verdens frommeste, søteste lille pusegutt.

Det er nå virkeligheten er bedre enn alt du noensinne har prestert å drømme. Venner syns du er håpløs, du selv synes du er håpløs, mens hunden din synes du er morsom.

Man tror gjerne selv at dette aldri kommer til å ta slutt. Det føles slik. Noen er kanskje så heldige at det aldri tar slutt, mens for andre inntreffer virkeligheten med umiddelbar virkning så snart anledningen byr seg. Jeg tror at hvis man til stadighet går rundt å føler at virkeligheten er bedre enn dine drømmer, så er det du selv som lever i en drømmeverden.

Om et forhold skranter, er det mange som gripes av panikk. Etter å ha gått rundt i et rosa helvete av forelskelse i lang tid, der man gjerne har forsømt både venner og personlige interesser, virker en hverdag alene forferdelig skremmende. Man ser for seg at man kommer til å sitte mutters alene til man dør av det. Man grøsser av tanken på å finne seg en ny partner fordi man ser for seg at man må lære dem å lære deg å kjenne på alle plan helt på nytt. Selv om dette er noe som skjer naturlig over tid når man blir kjent med noen.

Alt virker håpløst, man prøver forsiktig ta kontakt med venner igjen, litt krypende, for å vise at man er lei seg for å ha glemt de helt mens man selv var ute å kjørte rosa helikopter med kjæresten, man er livredd for at eksen skal finne noen som er finere enn deg, evt finne noen andre veldig fort, eller finne veldig mange andre, veldig fort.

Plutselig virker ikke singellivet så attraktivt, og man velger kanskje å fortvilt prøve skrape sammen restene av et forhold, og plastre det sammen, for å unngå det uunngåelige lengst mulig. Eller så trekker man pusten dypt og møter den fryktede ensomheten med strak rygg, og satser på at det som ikke dreper deg, gjør deg noe handlingslammet for en liten stund.

Vi mennesker har en fantastisk evne til å beskytte oss selv. Vi glemmer hvor vondt kjærlighetssorg er, slik at vi skal kunne gjøre det vi instinktivt er skapt for, nemlig å reprodusere oss selv. Hadde alle blitt sittende å deppe, slik som jeg gjør nå, hadde nok menneskerasen raskt dødd ut, til tross for de som opererer med one-night-stands fremfor forhold.

Og med det, kjære leser, avslutter jeg her. Takk for at du leser, og kommenter gjerne, kommenter gjerne i vildens sky, har du spørsmål har jeg svar, har du tips vil jeg jeg høre, og har du ønsker om blogginnlegg skal jeg gjøre mitt beste for å få det til. Håper vi sees igjen 🙂