OH MY GOOOOOD!!!

Er det en påhengsmotor?? Er det et jetfly?? Er det en haug med veps samlet i en hermetikkboks som summer og brummer??

NEI!

Det er en video av en hendig liten elektrisk sak vi har hatt på kjøkkenet så lenge jeg kan huske. Det forundrer meg ikke om den er like gammel som meg!Nemlig 22 (ehe,ehe)! Folk blir stadig overrasket når jeg tar den fram fra skuffen, så jeg tenkte jeg måtte filme det og vise dere lesere vilken luksus det egentlig er å stå på min fars kjøkken.

Behold…the electric can opener…

(Jeg lastet denne filmen opp til min youtube konto, fordi det gikk mye fortere fra telefonen. Beklager at det ser litt klønete ut, men jeg er faktisk så klønete..)

Photoshoot del2

Jeg var som sagt hos Theresa Knudsen i Alta på en liten reklameshoot for Bildeler & Rekvisita, og her er ennå flere bilder.


 Sjekk!Jeg er ca dobbelt så høy som en høytrykksspyler!Haha!:)

 

 

Vi prøvde oss på noen pin-up bilder, men siden jeg har null erfaring med å bruke kroppen min i noe mer avansert posing enn å stå rett opp og ned, og ligge glise, så ble det litt klønete og stivt fra min side. Haha 🙂


Et noe nervøst smil fra meg! Men tommeln opp!


 

 

Og når jeg ble utålmodig og rastløs, knallet jeg til med å prøve se ut som hulken! Dette er hunk-smilet mitt! Og noe av det eneste jeg er fornøyd med på kroppen min; armene. Derav all flexingen!

Fine hvite tenner med røykeslutt hvertfall!:)

 

 

Vil du også på en shoot hos Theresa? Besøk facebooksiden hennes!

Det kommer flere bilder etterhvert, så oppdaterer så snart jeg har bildene for hånden. Trykk gjerne liker under her om du syntes bildene var bra!:)

 

Årets sommerhit? Håper for guds skyld ikke det!

Matti-Mat!

Uten mat og drikke, duger helten ikke! Jeg tenkte dele noen matretter jeg synes er nokså prima. Enkelt og lettvint!


Mosetaco!

Du trenger:

Ildfast form
Potetmos
Kjøttdeig
En pakke tacokrydder
Ost
Salat etter ønske
Nachochips om ønskelig
Salsa og rømme

 

Lag potetmos som beskrevet på pakken, og ha det oppi den ildfaste formen.
Steik kjøttdeig og ha oppi tacokrydder som beskrevet på pakken, og ha det oppå potetmosen i den ildfaste forma
Knus over nachochips, og strø masse ost på

Gratiner i ovnen på litt over 200 grader til osten er smeltet.
Server med rømme, salsa og salat. Godt å enkelt!

 

 

Kjøttdeig Stroganoff!

Du trenger:

Kjøttdeig
Løk
En boks skivede sjampinjonger
En boks tomatpurè
En boks rømme
Om ønskelig en buljongterning
En pakke boil in bag ris
Brokkoli

Steik kjøttdeig og salte/peppre. Hiv oppi ei gryte.
Ha oppi hakket løk og sjampinjong, og surr den litt lammi kjøttdeigen.
Ha oppi en boks tomatpurè og la det surre til det blir helt surrete. Man må steike tomatpurèen litt, ellers smaker det fort litt surt. Smaker det surt fordeom, kan du ha oppi en teskje sukker.
Ha oppi 3-4dl vann me en halv buljongterning. La det koke i 15-20 minutter. Mens dette skal koke, begynner du å koke ris! Når det er ca fem minutter igjen, kan du ha brokkolien oppi ei melsikt og hekte den på ris-kasserollen under lokk.


Når det er ca fem minutter igjen av koketiden på stroganoffen, har du oppi en halv boks rømme. Dette er nom-nom!

 

Omelette de fromage (omelett i fra mars)


Du trenger:

3-4 egg
Litt løk/purre/paprika
Litt melk eller vann, evt fløte
Bacon/pølse
ost

Hakk grønnsaker og skjær bacon/pølse i små biter, og stek de lett. Ta det ut av pannen og ha det på et fat.
Visp 3-4 egg sammen med 1-2ss vann/melk/fløte per egg,pluss litt salt/pepper og kanskje en dæsj hvitløkskrydder.
Ha dette oppi den varme panna, og slå plata ned på den nest svakeste. Ha grønnsaker og bacon/pølse oppi, og strø ost over. Ha lokk på steikepanna eller et stort fat over, for da “blåser” omeletten seg opp mens den steker. Når det ikke er mere rennende gugge oppå omeletten er den ferdig! Når man steiker den slik, smaker det så innihelvetes godt!

Håper det smaker! 🙂

Breakfast Time!

Ja jeg er klar over at klokken er snart tre på ettermiddagen, men nyter man fridagene, så nyter man fridagene!  Så før jeg kunne sett meg ned å slappe av igjen etter 13 timers søvn, var jeg nødt til å støvsuge og vaske kåken. Hunden min har både løpetid, og pelsomskiftningstid, så det er blod og pels overalt. Ser jo ut som jeg har skutt etter bikja med hagle her inne.


Mens sana in corpore sana- en sunn sjel i en sunn kropp!:) passer til meg den!NOT

Dagens frokost! Grovt brød med kaviar og ost (jeg synes kaviar er flaut av en eller annen grunn), og te med honning og melk. Teen ble så søt og god!:) Jeg har alltid lurt på hvorfor barn under 1 år ikke skal ha honning, for det står det på boksen. Så etter å ha googlet honning(!), så fikk jeg svaret! 

Visste du forresten at man kan bruke honning på brannsår for å få det til å lege fortere?

Eller at verdens eldste honning er fra 1400 f. Kr og befinner seg i to krukker i et jordbruksmuseum i Egypt? Utrolig nok skal honningen være i relativt god forfatning! Jeg tror ikke jeg ville smakt på den men..

Honning roer også nervene og har en avslappende effekt! Fint å ha med seg en flaske honning istedet for et brett valium! Selv om du ikke får flaska med inn på flyet, og det kan være nokså vanskelig å svelge unna en flaske honning når man blir nervøs.


“Honning skal ikke gis til barn under ett år fordi den kan inneholde sporer som kan utvikles til botulisme-bakterier i barnets tarm. I tarmen vil disse bakteriene produsere gift som fører til den svært farlige sykdommen spedbarnsbotulisme.”

 

Jeg fant noen bra videoer på youtube som ga meg en helvetes gangsperre! Sjekk ut videoene til denne dama om du heller vil trene hjemme i stua enn på studio! Garantert en heftig workout hjemme i stua som er gøy samtidig!:) Pluss en litt humoristisk frokostvideo!:)Photoshoot del 1

Jeg var som sagt på en photoshoot hos Theresa Knudsen på torsdag, og har fått noen av bildene. Jeg syntes de ble skikkelig rå! Jeg følte at det var litt “meg”. Håper du synes bildene er bra!


 


 

 


 

 

 

 

 


 


Måtte få med sjefen på Bildeler og Rekvisita på et par av bildene!

 

 


Jeg syntes de ble bra jeg! Liker du også bildene til Theresa Knudsen? Besøk hennes facebook-profil!

For å bli brun på en dag, smurte jeg meg en gang på kvelden, og en gang på morgenen etter med st. moritz selvbruningsmousse, og i ansiktet brukte jeg denne:


Jeg kan ikke helt det tekniske bak blogging, så når jeg prøver legge ut litt større bilder blir liksom kantene kuttet bort, og det er litt dumt. Har du en god forklaring på hvordan jeg får “breiet” ut bloggen, skriv det gjerne i kommentarfeltet under!:)

Det ser også ut til at jeg kommer til å gå inn i et samarbeid med noen lokale, som har startet opp med sminke og andre skjønnhetsprodukter, så det ser jeg fram til. Mer om dette kommer snart!:)

Trykk gjerne “liker” om du syntes bildene var bra! Sees snart igjen!:)

Photoshoot-behind the scenes!

Jeg har akkurat vært på en photoshoot, og er nå søkksliten. Å gå hele dagen uten å spise for at man er redd for oppblåst mage er ikke å anbefale!

Jeg liker photoshooter ganske godt, for det er så herlig å dalle seg opp å sminke seg å styre. Denne gangen fikk jeg satt opp håret, og jeg syntes det ble kjempeflott! Han karen jeg ikke aner hva heter gjorde virkelig en kjempejobb! Så takk til deg, karen jeg ikke vet hva heter!

Denne shooten skulle være litt reklamebilder for Bildeler & Rekvisita i Alta, for hver fredag smeller Christian til med et lettkledd bilde av meg på facebooksidene deres. Jeg tror ikke de selger noe mer av den grunnen, men artig er det, okke som, eller hva faen det uttrykket er.

Det er som sagt litt å gjøre før man river av seg klærne å knipser bilder..

Her rigger Theresa opp ostesmørbrødgrillen eller blitzer eller hva det enn er av lys…

 


Christian pakker opp forsterkere og diverse som skal være med på bildene, og sjekk den store felgen! tror det var 22″! Den kunne jeg nesten krølle meg sammen å ligge inni!

 


karen jeg ikke aner hva heter, begynner å sette opp håret mitt, og jeg er alltid utålmodig, så jeg skjærer grimaser for meg selv..

 


Jeg piller meg i nesa å spiser snørr fordi jeg begynner å kjenne hvor sulten jeg faktisk er.

 


Håret er ferdig, og det ser kjempebra ut! litt 50 talls pinup stil var det vel vi var ute etter, og det syntes jeg vi(han) greide. Jeg hadde veldig lyst å ta den karen jeg ikke aner hva heter med meg hjem å ha han inne på badet i en skuff, slik at jeg kunne tatt  han frem når jeg trengte en stylist. Hanvarsåfliink!

 

Han som ordnet meg på håret het forresten Steve Eriksen!:)

Fotografen Theresa vet hvor utålmodig jeg er, så jeg skulle få noen bilder i kveld forhåpentligvis. Håper du stikker innom å ser resultatet!:D

I mellomtiden kan du høre litt på denne go’låta 🙂

Wai Yu So Tan!

Wai Yu So Tan? Det hadde vært navnet mitt om jeg hadde bodd i Kina i dag! Jeg prøvde en ny type selvbruning i går, og må si at jeg syntes den fungerte helt greit! Jeg hadde ikke hansker, og den jæveln av en mousse ble så innihelvetes fort brun, at det ser ut som jeg har bæsja i hendene mine. Noe du kanskje ser på bildet under! Haha, jeg får gå med hansker!  Jeg har heller ikke sminke på, noe som gjør at jeg ser litt ut som en bompibjørn. Det kan også være jakka som gir meg litt den følelsen!

Resultatet!

Beklager alt rotet i bakgrunnen! Jeg er utrolig lat!

 


Mirakel-moussen!

Nå er det strax off to Alta på en shoot med Theresa Knudsen, så det blir gøy.

Bilder kommer senere!:)

Det var en muffins..

Jeg skal nå debriefe meg litt her på bloggen, med diverse tanker jeg har klart å fått inn i huet iløpet av dagen. Med andre ord, ingen rød tråd å følge her, bare deilig tanketømming fra min side.

Etter å ha fleipet en del om paradise deltageren som kom med gullkornet “Æ skjønte det var en muffins..” istedet for det mer korrekte uttrykket “det var noe muffens”, har dette nå blitt et favorittuttrykk hos meg.

Jeg skal på en shoot i morgen, og før en shoot har jeg som rituale å faste kvelden i forveien, samt samme dag som selve shooten. Vanndrivende midler som kaffe er også hyppig i bruk. Evt alkohol. Ettersom formen min er nokså uggen i dag, og det er en ukedag, kan jeg desverre ikke ty til flaska, selv om det er meget effektivt. Dette er noe jeg gjør for å ha flat mage på bildene, samt at muskler synes bedre når man er litt dehydrert. Sykt? kanskje litt, men et must for meg. Pekå mener jeg er sjuk i huet, og lurte på hvor jeg har fått disse tankene fra. Så sa jeg at jeg hadde lært det med fastinga hos Linni Meister, at hun hadde kommet til meg i en drøm og fortalt meg det. Det virket som han trodde på dette, så da måtte jeg korrigere meg selv, og fortelle at det med fastinga var noe jeg hadde sett på en episode av Linni. Det med dehydreringa er selverfart.


Av Isabel Desiree

Nå er det slik at jeg ikke er så flink å holde meg unna mat. Når jeg tenker at jeg skal slanke meg, går jeg sulten i kanskje en time lengre enn jeg vanligvis ville gjort, og tenker da at “nå blir jeg kjempetynn!”, selv om jeg spiser like mye, jeg bare forskyver det litt. Så jeg lagde pannekaker til kvelds. For å forsvare mitt inntak av pannekaker til tross for min plan om å faste, sa jeg til Pekå at man ikke la på seg av pannekaker, siden de var helt flate. Jeg påsto at når pannekakene ramlet ned i magesekken med et “bomp” ville de rulle seg ut å bli helt flate, og da ville ikke magen se oppblåst ut. Jeg påsto også at det var derifra uttrykket “å legge seg flat” kom fra. Får håpe det stemmer.


Av Isabel Desiree

Jeg er også en person som lever i troen på at det hjelper å ta feks sit ups dagen før man vil ha sixpack. Jeg vet ikke hvorfor jeg alltid utsetter alt i siste liten, noe som minner meg på at jeg virkelig må se til  å begynne med selvangivelsen snart!

I dag tenkte jeg over det med å snuse i stedet for å røyke. Det er jo utrolig høvelig. Man kan nesten ikke tenne seg en sigarett utenfor hjemmet i disse dager uten å havne på PST sine lister, så det at man kan snuse så å si til enhver tid er kjempebra. Foreksempel når du tar fly, kjører buss, dykker, er i kirka, handler på butikken, når du dusjer, og om du har sex. Du kan snuse når du har sex! Det fine med det er at etter sexen har du ikke det satans behovet for å løpe ut av senga mengang for å tenne deg en sigarett. Nå kan du ligge å kose, mens du under hele samleiet har hatt en snus i munnen, og ha jevn tilførsel av nikotin. Kjempe! Eneste minus er at oralsex kan bli noe ekkelt, samt kyssing heller ikke er å anbefale. Små kyss er ok, men heftig tunge kan fort ødelegge hele snusen din.

av fotograf Kent Kampesveen

Nå skal jeg se om jeg gidder å barbere “maroshkaen” og leggene før jeg bader i selvbruning. Selv om jeg kjenner at jeg helst vil legge meg ned. SNAKKÆS BLÅGGÆÆÆN *muss muss*.

Neida, jeg kan takke for meg på en ordentlig måte.

Takk for at du stakk innom kjære leser, håper vi sees igjen!:)