Faen så fit jeg blir med restylane

Hallo bloggen!
Dagen i dag har vært kjempetravel. Jeg har brukt kanskje 4-5 timer på ipaden, der mesteparten av tiden gikk til å lese om trening. Det er så utrolig vanskelig å finne en trenigsmetode der jeg slipper å bevege meg for å bli trent, så jeg surfer mye på instagram og ser etter bilder av veltrente jenter og kaller de kjempestygg og dum slik at de kanskje ikke får spesielt lyst å trene mer, så min type livsstil blir hot og “in”.
Hvis jeg ser noen som er ekstra fin, lager jeg gjerne en kjempestor debatt på kvinneguiden, for å få flest mulig haters til å synes disse jentene er like dum og stygg som det jeg gjør. Selv om jeg egentlig ikke synes de er stygg i det hele tatt.
“Jenny-kjempestygg eller kjempedum? Hva mener DU?” Er feks en tittel som tiltrekker seg mange debattanter som meg, så sitter vi å hater på i dagevis, helt til neste dumme bimbo legger ut et avkledd bilde av seg selv som får mer likes enn meg.
Jeg tror jeg snart må fylle på med mer restylane, nå klarer jeg jo nesten å lage ordentlig trutmunn og drikke med sugerør, og som vi alle vet, lepper som kan beveges er kanskje LITT vel naturlige? Eller hva sier dere?
Tok meg forresten fri fra jobben her om dagen, hadde time til spray tan, og det kan man bare ikke gå glipp av.

Men nå skal jeg gå å kaste opp middagen min, i følge en app jeg lastet ned kan jeg bare få i meg 300kcal om dagen hvis jeg vil gå ned 4kg i uken. Altså sommeren kommer fortere enn man tror, og i år har jeg satt meg som mål å passe bikinier fra barneavdelingen på Cubus. Fyfaen sommerkroppen2014 her I com!<3

Elsker dere leserne mine! Til alle dere haters: sees på Kvinneguidens forum i kveld, føler at jeg ikke er heeelt ferdig å hate på magen til fotballfrue.

Mattilakken kaster klærne!

Da min bloggvenninne Rannveig Heitmann kastet klærne ble det fullt oppstyr i den store internettverden, og jeg vil da slettes ikke være noe dårligere enn henne, så i kveld får dere se meg kaste klærne! I tillegg får dere se en ekslusiv video KUN her på bloggen der jeg kaster klærne. 

 

Da forventer dere kanskje noe som dette:

Eller kanskje mye dristigere enn dette:

men jeg tenkte gå foran som et godt eksempel.

Hver dag fryser mer enn 14 eskimoer ihjel pga mangel på klær, og ennå flere fryser ihjel inni iglo-hjemmene deres etter at over halvparten av eskimoene begynte benytte seg av ledpærer innendørs framfor vanlige glødepærer.
Så nå kjører fretex en kampanje der de sender varme klær og primuser til Eskimotown nord for eski-mosjøen, og for å vise min support til de kalde stakkarene sender jeg også klærne mine dit.


 

 

Neida. Det finnes nok ingen slik kampanje, så derfor kastet jeg rett og slett bare klærne i søpla.


 


Så kom jeg på at søpla tømmes ikke før om en uke, så i forbannelsen kastet jeg rett og slett bare klærne utover gårdsplassen.

TRYKK FOR Å SE VIDEOEN!

 

 


Brokeblakk Matti

Halloooo bloggæææææn!

Heisann og hoppsann alle! Hvordan har starten på det nye året vært for deg? Mitt år fikk en knallbra start, kjøpte meg nemlig ny snøscooter!
Jeg har aldri brukt mer enn 5000,- på snøscooter før nå, og da sier det seg kanskje selv at det har ikke akkurat vært siste skrik jeg har humpet rundt på. Eller tvert imot, så har det kanskje vært akkurat det, nemlig aller siste skrik. De har manglet både bremser og det som verre er, og da har det egentlig blitt til at de står 98% av året. Jeg har til nød startet opp mannskjiten og tatt en liten tur, men det har som regel endt med at jeg har blitt tauet ned fra fjellet av andre.
Så når jeg da knallet til og kjøpte meg en ordentlig snøscooter, var jeg som et lite barn! Den som sier at lykken ikke kan kjøpes for penger, har aldri eid en snøscooter, det er jeg sikker på.

Fra før hadde jeg svarte og rosa FXR snøscooterklær, men jeg bestemte meg for at jeg mye heller ville se jævlig awesome ut framfor bertete, så da falt valget på en Tobe HELDRESS av alle ting, og den er bare så jævlig rå. Disse føres av duells.no, så om du vil ha like kul dress som meg, så klikk deg bare inn på siden deres! Den rosa og svarte hjelmen ble byttet ut med en svart o’neal hjelm fra freestylextreme. Jeg er bare rett og slett skikkelig fornøyd!

Drittøff! Er du ikke enig?:)

Jeg kjøpte også luhkka hos ei venninne som syr slikt, for det er ganske kult når man er på fjellet. Jeg fikk den i svart og rosa, og foran står det “Matti”. Jeg ble kjempefornøyd, og gleder meg virkelig til å bruke den. Ønsker du deg også en luhkka? Ta kontakt med Marianne på [email protected] og bestill i dag! Min sydde hun på to dager, så jeg hadde min rett etter at jeg fant ut at jeg ønsket meg en!

Ellers så har jeg ventet altfor lenge på å kjøpe meg ny sofa. Under en litt fattig periode kjøpte jeg en sofa med sjeselong fra jysk, og jeg tror ikke jeg ville anbefalt min verste fiende engang å kjøpe sofa fra jysk. Den første sofaen fra dem gikk i tusen knas under litt ivrig “vertikal pølsemambo” her for noen år tilbake, og endte opp som en svær haug av skai, flisete planker og skarpe spikre og stifter som så mer ut som noe du slenger foran en skyttergrav for å forhindre uvedkommende adgang enn en stuemøbel.
Utrolig nok fikk jeg ny av jysk som plaster på såret jeg faktisk fikk av dette, men jeg vil ikke påstå at den var noe bedre. Når man satt i den kunne man kjenne hvor gammelt treet som var brukt til planker var, og nummeret til nærmeste kiropraktor lå på speed dial funksjonen på mobilen min. Så jeg kan med hånda på hjertet si at når jeg kjøpte meg ORDENTLIG sofa fra bohus, ble det topp stemning og en gjennomgående følelse av ren glede her i heimen.

Så monterte jeg en lampe jeg fikk pappa å kjøpe til meg fra IKEA! Jeg har hatt så lyst på denne lampa i evigheter føles det ut som, så jeg ble råfornøyd når jeg endelig fikk smurt den fast i taket!

Den er bare såååååå fin!!

Men sofaen fra jysk ble ikke helt utvist fra kåken! Neida, jeg og kjæresten skrudde den fra hverandre og satte selve sjeselongen i en del av stua som aldri blir brukt til noe fornuftig! Dette er kun et forsøk på å se om det faktisk kan funke, og det tror jeg at det kan. Om jeg bare kommer meg til storbyen og får handlet litt stoff, en 5-6 gram kokain burde holde! Neida, stoff til å sy trekk til sjeselongen, så tror jeg det kan bli bra. Stua får vel strengt tatt aldri nok sitteplasser.

Det blir nok bra til slutt, med litt flere puter, fint trekk, et fint lite bord og noe på veggene så blir det sikkert koselig å ligge der å plukke seg i nesen om man mot all formodning ikke har så lyst å sitte i sofaen.
Når jeg først møblerte stuen da jeg flyttet hit for noen år tilbake, tenkte jeg at jeg måtte ikke ha så stor sofa uansett, fordi det skulle være plass til å bevege seg i stuen. Men jeg har jo innsett at jeg strengt tatt beveger meg minimalt i stua egentlig. Jeg sitter jo bare her, og da er det sannelig ganske greit med noe som er ordentlig digg å sitte i! Jeg har ikke slått hjul en eneste gang i stua siden jeg flyttet hit, så jeg føler ikke at jeg ofrer noe som helst med en litt større sofa.

Ellers så har jeg fått meg langt hår! Det er utrolig deilig å slippe spare, og så er jeg jo veldig glad i langt hår. Men jeg kan bare ha det noen måneder, for det er så helvetes mye arbeid. Jeg skal nemlig ha en litt dristig fotoshoot i morgen, og da er det hvertfall sexy med langt hår. Om alt går etter planen, så får jeg kanskje delt noen av bildene fra shooten med dere i morgen kveld allerede, så stay tuned!
Nå skal jeg spille litt quizkamp mot kjæresten min, for han blir så høy på pæra hver gang han vinner mer enn to runder, så jeg tenker å knuse han i kveld. Spiller du quizkampen? Du finner den i AppStore hvertfall, og ønsker du spille mot meg så heter jeg 1onlymattilakken

Takk for at du stakk innom kjære leser, håper vi sees igjen!:)