Hårete god helg!

Så var det helg igjen. Dette hjertens lykkelige øyeblikket jeg har ventet så lenge på. En hel uke faktisk!

Når fredagen endelig kommer, kjennes mulighetene uendelige ut. Jeg tenker alltid “NÅ skal jeg virkelig gjøre ALT!”. Jeg har så mange planer, så mange fantastiske ideer om hva helgen skal benyttes til. Alt fra rydding av hele hus, til skruing på biler og andre kjøretøy, sosialt samvær, og sårt etterlengtet egenpleie.
Alt i alt legger jeg en 145 timers plan jeg skal forsøke å trykke inn i 60 timer.

Så setter jeg meg i sofaen, og bruker 4 timer til å stirre apatisk inn i tv-skjermen før jeg har samlet opp nok energi til å faktisk slå den på. Fredagen kan man egentlig ikke bruke til noen ting. Kanskje spille mikado alene. Selv om jeg egentlig aldri har skjønt hva mikado går ut på. Det er et kjempemeningsløst spill, og det er nok derfor du ikke finner det til foreksempel Wii. Mikado til Wii, perfekt på hytta!
Egenpleien jeg snakket om, som innebærer å barbere legger, nappe bryn, smøre seg med selvbruning og annet skjønnhetshysteri, ender som regel opp med at jeg haster meg gjennom dusjen, for så å klippe tåneglene. Hvertfall halvparten av de. Til nød barbere den ene leggen før jeg går lei. Ta en titt under armene, og tenke at “ingen skal se meg naken i kveld uansett”.
Har jeg allikevel 30 sekunder til overs, smører jeg selvbruning i ansiktet og halsen, og muligens utover armene, OM jeg har tid. Jeg ser alltid så festlig ut når jeg kler meg naken etter stress-selvbruning. En hårete fjording som ser ut som hun har solt seg med t-skjorta på. Jeg er håpløs.
Kanskje jeg skal investere i en steamdusj som jeg kobler til en tank selvbruning, slilk at jeg etter dusjingen kan spraylakkere meg med selvbruning før jeg i det hele tatt har rukket å trekke start på hårføneren.
Før når jeg brukte selvbruningsspray, gjorde jeg aldri som det sto på sprayen. Dekke til tær og lignende med en fet krem. Det endte opp med at støvet fra sprayen la seg pent og ubemerket på tærne mine, slik at tåneglene mine fikk en fantastisk gyllenbrun farge. I tillegg til en deformert tånegl etter å ha sparket i en karm av ren idioti, så jeg ut som et troll fra knærne og ned.


Ca slik!

Er det rart jeg aldri tar av meg tennissokkene? Jeg forsøker faktisk å trekke de så langt opp som overhodet mulig. Rekker de opp til midten av lårene, så priser jeg herren på stedet. Det er nesten jeg forteller dere at jeg faktisk har sex med sokkene på. Men bare nesten. Jeg tror faktisk det er mer vanlig å ha sex med sokker på enn mange vil innrømme. Faktisk så vanlig, at man nesten reagerer om noen faktisk tar av seg sokkene.
Med mindre det er sånne stygge tå-sokker som ser ut som tynnstrikkede hansker til føttene. Jeg hater de sokkene så jævlig. Det ser ut som noe som har formert seg i et mareritt er på tur å krype ut av skoene til folk.Hvis jeg skulle hatt sex, og så at mannen hadde slike sokker på, så hadde jeg hylt og hylt og hylt, for så å hoppe opp i sengen og slå etter han med nattbordslampa som om han var et skadedyr som var ute etter å gi meg pest og kolera med et enkelt bitt.

Jeg hadde tenkt meg på pubkveld i dag på et samfunnshus i nærheten her, og pynte meg litt å se litt snasen ut, men nå ble jeg sannelig litt usikker. Etter at mamma serverte meg en bedre biffmiddag, ser jeg nå ut som jeg har svelget en badeball, og kommer til å bli nektet drikke i baren fordi jeg ser gravid ut. Eller man vet jo aldri, kan jo hende bartendere på slike små plasser er totalt ukritisk til hvem de serverer drikke til. Kanskje jeg kan bruke kvelden til undersøkelse for gravides landsforbund om hvor lett det er å få kjøpt seg drikke når man er høygravid. Det er kanskje ingen regel mot å selge gravide damer drikke? Jeg lurer på om det burde være det. Men da igjen, kan de jo foreksempel ikke kjøpe julegaver og slikt på polet, og da blir jo julegavehandlingen straks mer komplisert for gravide. Jeg stemmer for nei til diskriminering av gravide! Uansett hvor fulle de er! Eller, de kan man kanskje diskriminere litt. Nei til diskriminering av gravide med promille på under 0.2!
Men nå må jeg faktisk bare gå å legge meg ned litt å se om jeg kan få kontroll på dfen nokså uthevede magen min! I morgen er det cowboyfest på Tappeluft Opplevelser, og dit skal jeg. Jeg kommer tilbake med bilder fra åstedet, eller kalaset om du vil, og i mellomtiden vil jeg bare ønske deg riktig god helg.

Takk for at du stakk innom kjære leser, håper vi sees igjen.


Klatremus

I dag har jeg ikke tenkt å følge noen rød tråd, idag skal jeg benytte anledningen til å lufte hodet mitt for dere, og samtidig legge ut litt bilder. Slik om dette:


Being awesome in my yoda t-shirt..ohyeah

I dag sto jeg på jobb og stirret ut vinduet. Uten å feste blikket på noe konkret, sto jeg bare der å stirret mens tankene vandret. Plutselig så jeg masse finner på sjøen, og ikke samer, for med mindre det er en sjøsame, så tror jeg det er uhyre sjeldent at man ser en flokk samer duppe opp og ned i bølgene, men finner slik som haien har. Jeg ble stor i øynene, og haka bare datt ned og jeg var sekunder fra å skrike ut “HAI!” av full hals.
Jeg tror det eneste som kom ut av munnen min var et kvalt gisp, som hørtes mer ut som om jeg var på tur å svelge en edderkopp uten å bruke tunga da jeg klarte tenke meg om. Jeg bor jo ikke i et haiområde,det var jo såklart slike springere eller niser, eller hva det nå enn er. Jeg ble med en gang veldig skuffet, for de er jo ganske vanlige å se. Jeg som hadde blitt så utrolig oppspilt av tanken på hai, bare et steinkast fra der jeg sto. Riktignok med en hel vegg av mur og planker, og hva nå enn vegger består av, et stykke land og en haug med steiner og litt fjæra, men veldig nært likevel. Men så var det ikke hai da.

Det er lett å la hodet spinne avgårde, slik at et lite øyeblikk vil alt logisk og forståelig være borte. Jeg har trodd at huset har vært besatt av et ondsinnet poltergeist, helt til jeg fant ut at vaskemaskinen ikke var riktig vatret opp, og jeg har trodd at en ufo fløy rett over meg en natt, noe som fikk meg til å gråte ustoppelig av redsel. Det viste seg å være et fly veldig høyt oppe.

Jeg kjørte i Sverige, og så plutselig en buss jeg bare måtte ta bilde av. Jeg lo og ropte i bilen (alene) og ble veldig gira. Her skal dere få se hvorfor


Yes, dette er da turbussen til Lasse Stefanz. Jeg hører ikke på Lasse Stefanz engang. Jeg vet ikke hvem de er! Men å ligge bak turbussen deres var tydeligvis nok til å vippe meg av pinnen. Det er som å se film når de plutselig sier noe som har med Norge å gjøre. Da blir jeg også litt rar. Som om det er meg personlig de nevner. Jeg tror faktisk det er de eneste gangene jeg er patriotisk what so ever.

Når man bor på en slik liten plass som det jeg gjør, er det mange flinke mennesker som arrangerer ting man kan gjøre. For en stund siden ble det arrangert pub-kveld på et samfunnshus i nærheten, og jeg, søsteren min og søskenbarnet mitt bestemte oss for å dra. Vi hadde ikke mange forventningene til kvelden, bortsett fra høy promille og lav moral, men vi var alle tre enige om at dette slo godt an.

Høggrolig drinkføring mens vi venter på sjåfør.Jeg blir alltid så ekstatisk etter litt å drikke.


Vi ble også veldig gode å spille ping pong utover kvelden. Og jeg mener veldig god. Sånn type Forrest Gump dritgod.


Faktisk så gode at for å få en utfordring, bestemte vi oss for å stå på kne å spille samtidig som vi drakk.Tilogmed dart ble litt for enkelt på den tradisjonelle måten, så vi forsøkte å variere det også litt. Her kaster jeg bak fram, og du kan se for en kastearm jeg har! Den må jo gå i rundt 200 km/t, for armen min forsvinner jo totalt. Man ser at jeg er veldig flink, siden jeg har en helt uanfektet mine når jeg kaster. Hvis du synes dette ser litt farlig ut, kan jeg trøste deg med at en sto å holdt vakt og passet på at ingen kom ut døra nede i hjørnet, eller gikk i skuddsonen.

Silje kaster i bakoverlent bro. profft!

Bakoverlent kast med sidetwist. Profft!


Underlivskast med høye knær. Profft.

Ultrafokusert. Uten tvil profft!

Elefantsnabel-kast. Profft!

Fred sier bestemt at en mann må flytte seg for her kastes det med skarpt.

Og ikke uten grunn, for her ser du hvor fort et øye eller en skalpe kunne gått strakt åt helvete. Hadde det kommet noen inn døra her, hadde det blitt en ordentlig hundreprosentare.

Strategimøte med dart-spillerne. Jeg viser hvor pilene skal kastes. Vi snakker rett frem.


Her kan man se pimp-skillsa mine. Det er status på bygda å ha en mann i hver armkrok. Gjerne få de festet kirurgisk.

mådderfåkkings pi-ai-em-pii

Gængstahs from the fjords. Profft!

Det er ingen hemmelighet at Jøkelfjord Samfunnshus importerer atomavfall fra Iran, og her tar jeg meg noen glass leskende plutonium. Schmaker kjemisk!


En litt tørrere drink, men veldig god! Kreativiten hos bartenderne på huset var upåklagelig!

En lettere bedugget, men akk, lykkelig gjeng!

Samfunnshus bruker som regel være litt bedre utstyrt med ting og tang enn en vanlig pub, og bak et sceneteppe hadde de forsøkt å gjemme en klatrevegg. Vi blir veldig flotte sporhunder når vi drikker, så den klatreveggen fant vi lett som bare det. Det er slik med oss fjordinger som drikker som med små barn. Når det blir stille, gjør vi som regel noe vi ikke burde.

Silje ser litt skyldig ut her hun holder på å spenne på seg sikkerhetsutstyret.

Her var det bare å rive på seg før det kom noen å så hva vi holdt på med. Det gikk helt fint å kle på seg den ekle reim-trusa som skal holde en stakkars kropp oppe. Desverre var jeg for ustødig til å forstå hvordan tauet skulle festes i denne. Så jeg klatret uten, men følte meg likevel ganske sikker med reimtrusa på.

Plutselig roper Silje “Husk at du skal ned!” og da så jeg ned, og ble litt nervøs. Jeg hadde jo helt glemt at jeg egentlig ikke kan klatre, og har veldig høydeskrekk.

Her er jeg, overlykkelig for å ha overlevd. Hvis jeg ser litt retard ut, så er det kanskje pga snusen. Jeg ser litt retard ut med snus.

Klatresøster!

Her er jeg, så sinnsykt rusa på yoda t-skjorta mi. Dette blir alt for i dag, nå skal jeg dra å trene, og så fange en rømt hamster.
Takk for at du stakk innom kjære leser, håper vi sees igjen!

Kos deg med dette bildet av Nuvsvåg imens!:)


Eller dette av meg og min søster:


Eller dette av bestevenninna mi Trine og meg:


Eller dette av meg og hunden min:


Eller dette av meg i emohetens farge:


Sees snart!:)Lang tid, ingen sjø! (long time, no sea)

Blogging for meg dreier seg om å tømme seg mentalt. Jeg elsker å prate og fortelle, hver en tanke og idè skal helst få slippe ut, gjerne så snart den popper opp. Jeg tror jeg har en minimumskvote av ting jeg MÅ få ut iløpet av en dag, ellers så bryter tankene mine meg ned i knestående og gjør meg flekkende gal på sekundet.
Selv om dette er en bra egenskap når man blogger, er ikke jeg så god å fordele denne tanketømmingen jevnt på blogg eller tilfeldig forbipasserende personer. Her er det det som måtte finnes framfor meg som får “støyten”.
Min herlige, fantastiske lillesøster, som forøvrig er min favoritt-person, har vært hjemme her med meg i lang tid nå, så her har skravla gått i ett fra morgen til kveld, og noen ganger ut i de sene nattetimer.
Men nå har hun dratt, og jeg sitter igjen med et hode som har fylt seg til randen av tanker og ideer iløpet av dagen, og skal nå tømme det ut over den lille bloggen min så godt jeg klarer. Hold dere fast!

Livet mitt er forresten som en slags Bridget Jones parodi. Dagene består av å telle antall røkte sigaretter, flauser jeg har gjort, kilo, evt kalorier jeg inntar. Etter 250 kcal bruker jeg miste tellingen. Jeg har lastet ned en app som skal hjelpe meg å holde styr på matinntak og trening, men det verste er at jeg sitter å lyver og tenker at “appen vet jo ikke om jeg spiste 4 snickers sjokolader mellom frokost og lunsj om jeg ikke skriver det inn!”, så der sitter jeg på slutten av dagen med en app som forteller meg at jeg har spist 394 kcal, der det meste er salat, og resten av dagen har jeg hatt et forbruk av kalorier på ca 8000, siden jeg har løpt, jogget, trent vekter og gjort husarbeid. Så der sitter jeg med kjempegod samvittighet og klør meg i navelen på sofaen og drikker brus, mens jeg lyver så det renner over som ei tuberkuløs møkkakjerring til en app som liksom skal hjelpe meg og motivere meg. Jeg er sannelig bra slu!

Jeg er en ekte treningsnarkoman, og ikke av den positive sorten.
Jeg er den type treningsnarkoman som blir skikkelig hekta på trening i perioder, og sender meg selv på avvenning i dobbelt så lang tid. Nesten som en periodedranker. Slik trener jeg. Så føler jeg at jeg har trent meg opp, og kan ta fri noen måneder. Jeg begynte å trene igjen i januar, og har siden da gått opp 4 kilo. Jeg begynte trene for å gå ned i vekt, og ikke opp, og er nå i et lite dilemma. Jeg veier faktisk mer nå enn jeg noensinne har gjort, og holder på å skvette på meg ballsteiner hver gang jeg veier meg.
Så der står jeg hver morgen, med hakeslepp og ny-ut-skvettede testikler å stirrer apatisk på ei badevekt. Kanskje jeg burde få meg en litt mer koselig hobby enn å veie meg. Jeg hører at leirdueskyting er gøy. Men alt er relativt, for alt det jeg vet, er kanskje quilting en like god hobby. Jeg håper jeg skreiv rett nå, for jeg sikter til lappetepper, og ikke quisling(?).


Her tok jeg bilde på trening i går. Jeg trener vekter, og er i tillegg begynt å prøve meg på jogging. Instinktet mitt sier at det ikke er helt rett å løpe, med mindre du prøver løpe fra noe. Så jeg må lage små filmsnutter i hodet mitt der jeg blir forfulgt av gale klesselgere på gaten i Tyrkia, eller maskerte banditter med avsagd pil og bue i henda. Så upraktisk det må være å springe rundt med masse maskeringstape på seg bare fordi man skal være banditt. Nåvel.

For en stund siden lagde jeg et tulleinnlegg om trening. Det er vel godt og vel et år siden. Jeg mener å huske jeg gjorde litt narr av disse steroidegutta som er mer opptatt av å se seg i speilet enn selve treningen. I begynnelsen av treningen min skjemtes jeg så mye at jeg turte ikke møte mitt eget blikk i speilet. Jeg så ned, opp, hvor som helst, bare jeg slapp å se på meg selv. Nå når jeg har trent litt er jeg pinadø verre enn de fleste steroidegutta jeg har sett. Jeg strekker og flexer, poserer og tror jeg er faen til feier på trening. Trekker opp t-skjorta å prøver se ordentlig sterk ut. Enkelte ganger stiller jeg meg under den spoten i taket som gir mest flatterende lys i forhold til konturer og silhuetter av muskler. Jeg er rett og slett blitt helt merkelig.

Jeg har i sammenheng med treningen forsøkt å kutte ned på all tullematen jeg spiser. Problemet mitt har alltid vært det høye inntaket av sukker og mat som gir meg mange eksplosive energihøyder, men som gjør meg sulten igjen ti minutter etterpå. Løsningen min er babygrøt. På kvelden spiser jeg det, fordi det holder meg mett lengre. Jeg bruker kjøpe Hipps havregrøt, for den smaker skikkelig godt, men i dag fant jeg bare nestle’s havregrøt, og den smakte bæsjpølse overstrødd med kadaverfis. Det var faktisk så dårlig at jeg vurderte slå gressklipperen gjennom bilruten til naboen og brøle jødiske julesanger. Jeg klarte heldigvis hente meg inn og ikke gjøre det.

Jeg har lyst å lære meg finsk, og jeg tror juutalainen betyr jøde. Stemmer det?

Forresten så fant jeg en tidsmaskin her om dagen! Den tok meg tilbake til da jeg var 19 år, og noen år framover. Det var skikkelig flaut, morsomt og litt trist samtidig! Før du nå antar at jeg burde vært neddopet og lagt i bløt, eventuelt i en polstret celle på lukket avdeling, så må jeg få legge til at denne tidsmaskinen besto av en kjøretur med en bil som kun hadde cd spiller, ikke bluetooth, aux eller usb inngang, så jeg tok med meg en cd mappe jeg har hatt i bilen jeg eide da jeg var litt yngre. Det ble en 7 timer lang reise i tid! Jeg har nå laget en spilleliste på spotifyen min som jeg har kalt “Bashflack” som er fritt omstokket av ordet “flashback”, og jeg skal se om ikke jeg får lagt inn noen tidsreisemelodier der. Det er jo litt morsomt. I tillegg har jeg gjort slik at andre mennesker også kan legge til musikk der, så hvis du har noen låter du mener passer inn i tidsmaskinen min, så feel free til å legge dem til! 🙂

Men nå skal jeg hoppe en tur i dusjen å vaske meg mellom stortærne, så jeg tenker vi blogges igjen om ikke så altfor lenge. Takk for at du FORTSATT stikker innom kjære leser, håper vi sees igjen.

 

Jeg må legge til at hvor hyggelig det enn er at dere legger igjen kommentarer, altså det setter jeg uhyre stor pris på, så må jeg be dere om å gi en god faen i å legge igjen reklame for produkter, eller tips om konkurranser. Jeg sletter disse, ettersom jeg ikke ønsker å reklamere for noe her med mindre jeg synes det er verdt det. Og når jeg sier verdt det, mener jeg at JEG har fått betalt vederstyggelige summer for det, eller bare digger produktet. Comprende?:)