Min første photoshoot

Jeg har som sagt lovt bilder fra photoshooten i Oslo, og her kommer de, eksklusivt på bloggen min!:)

Kom gjerne med tilbakemeldinger, ris og ros 🙂

  

 

 


 

Her syntes jeg at jeg så litt rar ut i trynet, men herregud, jeg er jo litt rar. Både sånn generelt og i trynet.

 

 

 

 

 

  

 

 

 

  

 


  

 

 


  

 

 

 

  

Make Up av Marie Bakke Johansen
Foto av Erlend Hefner Stokkedal

 

Jeg tenkte å få ordnet meg flere av bildene fra shooten, men her ser dere hva jeg har til nå. Håper dere likte bildene!:) kjempekul fotograf, og en kjempeartig opplevelse.

Når enden er god, er allting godt.

Dette ordtaket påstår at så lenge du har en fin rumpe, så vil alt være bra.

Men hva med oss andre, som kanskje ikke har fått utlevert en brazilian ass, eller lignende?

Jeg har lastet ned zumba, 30 days shred, en eller annen “but but,brazilian but” video fra det store cyberspace, og brent på plate, så jeg kan trene meg opp til den perfekte kropp og rumpe hjemme i min egen stue. Hva gjør man ikke for å få det bra i livet?

Jeg skulle egentlig si at det har vært litt lenge mellom hvert blogginnlegg om dagene, fordi jeg har hatt det så travelt. Men jeg må bli flinkere å legge igjen noen spor etter meg, for jeg finner ut at jeg har flere og flere faste lesere av bloggen, noe som gjorde meg enormt glad.

For nå spiller det ikke noen rolle lengre å komme høyt på blogglistene, eller trekke til seg mest mulig lesere. Det at jeg faktisk skriver slik at folk vender tilbake hit for å lese mer, er noe som har gjort meg så stolt, glad og takknemlig.

og så kom jeg på at i forrige uke, nådde jeg aldri oppdatere deg på hva som skjedde uka før der. Hvis det fortsetter slik, så er det ikke lenge før jeg oppdaterer deg på eldgammel historie, fordi jeg henger så etter med skrivinga.  Så jeg får lynraskt oppdatere deg på uka før forrige uke jeg skulle oppdatere i forrige uke…

Helga før forrige uke var jeg som sagt i hammerfest på bomp comp. Det var veldig gøy, og jeg skreiv litt om det i forrige innlegg.

Så følte jeg meg veldig singel, noe jeg ikke takler, så jeg skreiv melding til eksen min hver dag, og hver dag sa jeg at jeg skulle slutte å plage han med meldingene mine. Det er rart det der, når man blir enig om at ikke ting lengre funker mellom hverandre, så får man så lyst på eksen som man aldri har hatt. Eller kanskje det bare gjelder meg.

Nok om det, jeg hadde en stund i forveien av hele denne begivenhetsrike uken, sendt inn noen bilder til et firma som heter Modelfactory. Jeg ble kalt inn til testshoot den torsdagen, og bestemte meg for å ta fly fra Tromsø til oslo på onsdag, da dette viste seg å bli ca 4000 kr billigere enn å ta fly fra Alta. Men her kommer det store “aberet”..

4 mil fra tromsø, kommer blålysa på bak meg i det jeg holder på å kjøre forbi en bil.. Jeg hyler som en gal, da jeg er livredd politiet, jeg står på bremsa, blir helt skrekkslagen, mister kontrollen over pusten, armene og bena, og rister som en gal.

De ber meg kjøre til siden, ber meg pent om å sette meg inn i bilen deres, og jeg får da vite at de har gjennomsnittsmålt meg i ei 60 sone til rundt 83-84 km/t. De sa ingenting på at jeg kjørte forbi bilen foran i ca 115-120 i en 90 sone? Merkelig. Uansett, denne lille hendelsen ga meg to prikker ekstra på førerkortet, og en pen liten bot på 6500 kroner. Jeg snufset og gråt i politibilen, da politimannen i setet foran meg snur seg og sier “Du og jeg har da møtt hverandre før. I en 60-sone i Vadsø..! Du kjører jo ikke noe roligere!”

Da var det bare å tørke tårene, og mumle fram et nei, før jeg gikk tilbake i min bil. Man kan vel si at jeg kjørte noenlunde sakte resten av veien, mens jeg forbannet tenkte at det hadde alt i alt vært billigere å fly fra Alta likevel.

Jeg fikk vært en snartur hos Adelene, en herlig venninne av meg i Tromsø, før jeg stresset til flyplassen. Vel fremme i Oslo, dro jeg til Marie, atter en herlig veninne.

Jeg hadde på forhånd avtalt å dra til Marie, for hun skulle hjelpe meg med sminke og hår før jeg skulle på shooten. Hun er utdannet make up artist, og utsatte sine planer for å hjelpe meg, så TUSEN takk Marie, du er helt herlig 🙂

På et av mine tidligere innlegg, vurderte jeg jo å kjøpe clip on hair extensions. Det hadde jeg altså bestilt, og hadde med meg i bagen til Oslo, sammen med masse undertøy og sko til shooten.

Torsdagen kom, og Marie friserte, sminket, pudret og kostet, tuperte og stelte meg etter alle kunstens regler. Det eneste jeg hadde trengt å gjøre selv, var å barbere legger og…hmm…ja du fatter skissa, og smøre meg med selvbruning.

Jeg og Marie dro for å møte fotografen, og vi dro til en kjempefin strand med en brygge, og der skulle bildene tas. Jeg måtte da skifte til det medbrakte undertøyet i skogen, og klarte tryne skikkelig idet jeg prøvde å diskret skli på meg ei knallrosa blondetruse. Jeg kom skrattende ned fra skogen, og fortalte hva som hadde skjedd. Det neste undertøysettet skiftet jeg på brygga for å unngå å drepe meg sjøl alene i skogen, og jeg valgte å bruke en teknikk som jeg lærte av Mr.Bean som ung. Kle på seg truse, mens man har truse på. Dette gikk smertefritt, og jeg var nogenlunde imponert selv.

Når shooten var over, var det bare å skynte seg til flyplassen og komme seg hjem igjen. Det var faktisk bare såvidt jeg nådde flyet, fordi en person hadde begått selvmord med å hoppe på flytogbanen, så alle flytogene var innstilt. Nokså grusomt når sånt skjer.

Når jeg var kommet hjem, fikk jeg link til alle bildene fra shooten, og et skjema der jeg fikk se hvordan ting hadde gått. Jeg fikk tilbud om å bli Model factory Glamourmodell, og jeg ble jo kjempeglad, selvfølgelig. Jeg skreiv under kontrakten og sendte den inn.

Og så måtte jeg jo si til Marie noe som var litt koselig, og det var at jeg fikk full score på sminken, som hun hadde stått for 🙂 Så henne skal jeg bruke ved alle anledningene jeg får 🙂

For å ikke bryte noen av reglene fra fotografen, kan jeg ikke legge ut noen bilder fra shooten, før jeg har fått mine kopier, så med en gang jeg får de, så skal de legges ut her, og bare her 🙂 “eksklusivt” 😉

Jeg tror jeg sier det er bra med oppdatering for forrige forrigesuke! Så blir neste innlegg om noe helt annet 🙂

Takk for at du leste, kom gjerne igjen 🙂


Update! Ukesoppdatering med spenst i!

Etter en noe depressiv og paranormal tilværelse, er jeg nå tilbake for fulle mugger foran pc’n. Om du lurer litt på hvorfor jeg har gått inn i en fase som jeg har delt med en haug emo’er, ja så er det fordi min livs kjærlighet og jeg ikke funket, atter en gang. Vi har vært av og på som et par overivrige lysbrytere, men alt i alt, så viser det seg at vi overlever ikke en uke uten hverandre. Er det ekte kjærlighet, eller er vi bare helt vimsete og rar?

Vi har bestemt oss for å forsøke på nytt. Vi la all skylden for våre tidligere mislykkede forsøk på min gode venn Trine, og mente alt var hennes feil. Det var hun som gjorde oss så ubesluttsom og vimsete. Så nå sa vi ifra til henne at hun måtte skjerpe seg. For håpe at hun forstår at hun ikke kan gå rundt å gjøre oss usikker. Uskikkelige Trine altså.

Trine trener som en galning for å delta i slike body builder konkurranser, og når jeg var den eneste av oss tre som under grillingen, gikk med bollemage og øl i hånda, så følte jeg meg noe utilpass. Jeg legger herved også skylden på Trine for bollemagen min. Faens Trine.

Kanskje jeg skal oppdatere deg, åh min vakre herlige leser, på hva jeg har foretatt meg den siste uken? For jeg vil velge å påstå at jeg ikke har ligget på latsiden..

Forrige helg, klarte jeg rydde en del hjemme i huset, noe som ABSOLUTT trengtes. Eller egentlig så går ryddinga mi mest ut på å flytte en god del gjenstander fra en plass de er i veien, til en annen plass de ikke sees så godt. Midlertidig problemløsning kalles det.

Så kom lørdagen, og da var det BOMP COMP i hammerfest. Jeg ble med en av mine bestevenner, Bjørn Wilhelmsen, som har lagt sitt hjerte og sjel i disse bilstereogreiene, på show, der det gjaldt å konkurrere om å ha et anlegg i bil som spilte høyest.

Jeg fikk en nøkkelhengertråd sak som det sto pioneer på, fikk en rask opplæring å skrive ned de som skulle konkurrere, en fet regissørstol, og vips, jeg så helproff ut. Som om jeg aldri hadde gjort annet.

Ser rimelig profft ut hva?

Jeg hadde også sagt ja til å være en del av underholdningen på dette kalaset. Med meg skulle også en dame som het Charlotte, som jeg forøvrig aldri hadde møtt innen da, være med. Hun viste seg å være et helt herlig, fantastisk og sprudlende kvinnemenneske, som jeg syntes var helt rå. Jeg kunne ikke fått en bedre “partner in crime” for anledningen.

Vi skulle kle på oss et par t-skjorter med “Bomp comp” logo på, og fant ut at inne i en bil var vi tilnærmet usynlig, og ingen andre enn vi to, ville nok mest sannsynlig forstå hva vi holdt på med. Jeg får unnskylde med at jeg var ganske ung og naiv for en uke siden. Jeg lo så hardt at jeg fikk nyresleng, for denne Charlotte var det faen meg futt i.

Noe sjenerte gikk vi å delte ut litt stæsj til publikum og deltagere på Bomp Comp’en, før det var time to shine. Vi skulle nemlig delta i en “Wet T-shirt Carwash” greie, vi var pretty much edru, og jeg holdte på å svime av. Det var nesten jeg holdte på å springe loddrett vekk fra plassen i angst.

Jeg turte ikke se opp et sekund fra den infernalske svampingen jeg holdt på med på bilen, inntil Charlotte utbryter “her er det jo en bulk som må rettes opp!!” og peker fortvilt på en liten rustflekk på døra. Da begynner jeg å le, og får så en klisjvåt svamp over ræva. Så ble det en del fliring, og mye useriøst, men alt i alt, utrolig gøy.

Etterpå ble det litt pilsdrikking der det gikk hardt utover inventaret i hytta..
Litt kosesmekking med en panelovn gjorde susen.

 

Vi som hadde hjulpet til på Bomp Comp fikk også VIP billetter til konserten med bøbben og yogi, og det var dritkult. Snakekt med både kjente og ukjente, og møtte mange mennesker med godt humør og partystemning. Hadde alt i alt en kjempeherlig lørdag/søndag i hammerfest, der man fikk være med på kjempespennende opplevelser, møte fantastiske mennesker, og det ble en god del fliring.

Jeg ser jo nå at å skrive om en hel uke som har vært noe hektisk blir rett og slett for mye i kveld, så jeg fortsetter i morgen med oppdatering fra min travle uke, for the best is yet to come 😀

Ha en fin natt 🙂

3 Gode grunner til at alt er positivt. Del4

Da har jeg fått i meg en banan oralt, og sitter nå med en kopp te, og skal skrive et kjapt innlegg før jeg går ut i det nydelige været som plutselig dukket opp. Og jeg skal ikke bare stå helt apatisk utfor huset, neida, jeg skal pusse litt spakkel å pusse litt på noen bulker på en av faren min sine biler. Det blir kos. Så for å hjelpe deg å tenke positivt, kommer nå 3 gode grunner til at alt er positivt..

 

3 gode grunner til å bytte lillesøsteren din mot et drivhus

– Du kan nå begynne å dyrke grønnsaker, noe som vil gi deg en betraktelig sunnere livsstil.

– Du har nå et glasshus, og kjenner du noen som heter Stein, kan du kaste han gjennom et av vinduene.

– Foreldrene dine vil nå gi deg dobbelt så mye oppmerksomhet. Det vil muligens myndighetene eller barnevernet også.

 

3 Gode grunner til å aldri svare telefonen når den ringer

– Du fremstår som et travelt og utilgjengelig menneske, noe som avler respekt og beundring.

– Du trenger ikke bekymre deg for stråling i hodet, noe som gjør at du kan oppholde deg lengre ved atomkraftverk.

– Du har nå dyrebar tid du kan bruke på å sortere gamle aviser etter dato, slitasje på trykksverten og falmethet i fargen.

 

3 Gode grunner til vrenge overleppa over hodet

– Du trenger ikke bekymre deg for farlig uv-stråling i ansiktet

– Du vil alltid se smilende ut, noe som gjør deg mer imøtekommende og hyggelig

– Du sparer kolossalt mye penger på sminke

 
3 Gode grunner til at alt er positivt. del3

I skrivende stund sitter jeg med en handlepose på hodet. Hvorfor?

Jeg holder på å bleke etterveksten min, og av en eller annen grunn jeg ikke lengre forstår, kjøpte jeg kun en pakke. Jeg vet at jeg må ha to, men denne gangen tok optimismen min helt overhånd. Ikke ventet jeg heller til jeg hadde kjøpt en til, så nå er hele fremsiden av hodet mitt dekt med bleikemiddel, og baksiden har fem cm lang ettervekst. Det er i øyeblikk som dette jeg virkelig setter pris på at alt er positivt…

 

3 gode grunner til å kun farge halvparten av håret ditt

– Folk som kun har sett deg fra den ene siden, vil kanskje ikke kjenne deg igjen om du begår en kriminell handling der de ser deg fra den andre siden

– Sjansen for å møte en med likedan hår som deg er nå minimal, med andre ord er det unikt

– Du kan farge det resterende håret i hvilken farge du vil å se hva som passer deg best

 

3 gode grunner til å aldri rydde ut av kjøleskapet

– Det vil bestandig se fullt ut, og gi en følelse av rikdom

– Etterhvert vil det skje en slags big bang hendelse inni som gir deg muligheten til å utforske nytt liv

– Sjansen for å spise ute er betraktelig høyere, noe som kan gi deg mange gastronomiske opplevelser.

 

3 gode grunner til å ta på deg skylden for et drap du ikke har begått

– Du må ikke lengre holde nachspiel hver helg hjemme hos deg

– Du får oppleve hvordan real life Prison Break er

– Du trenger mest sannsynlig ikke betale din del av regningen lengre på restaurant

 

Legger ved et bilde der jeg har brukt mine awesome skills til å redigere et bilde av meg på pc. Hvem trenger photoshop når du har paint?Å så legger jeg ved et bilde som er ett år gammelt fra jeg var i Oslo. Man kan spøøre seg selv; er man riktig navlet når man velger å kle seg slik? Ja ikke vet jeg. Men det er morsomt å være på plasser man ikke møter de samme folka igjen, hvertfall ikke på lang lang tid, og kan gjøre litt som man vil..
3 Gode grunner til at alt er positivt. del2

 

3 gode grunner til å stjele naboens ytterdør når han ikke er hjemme

– Du vil nå se hvor lojaliteten til naboen ligger, alt etter hvor han ringer på først for å få vitneutsagn.

– Du har nå fritt innsyn til hva naboen foretar seg uten å kunne bli beskyldt for spionering

– Du kan bli bestevenn med naboen etter “mye leiting” finner døra hans og leverer den tilbake.

 

3 gode grunner til å skjære av deg ørene

– Folk vil slutte å kjefte på deg siden du nå mest sannsynlig ikke hører etter uansett

– Du vil bli tilbudt linser framfor briller ved første konsultasjon siden du ikke har noe å henge brillene på

– Du vil aldri mer bli revet i ørene når du har gjort noe galt.

 

3 gode grunner til å bytte ut tv’n din med en kantklipper

– Du vet at når folk kommer på besøk, er det ikke for å følge med på et program de ikke har hjemme

– Du må ikke betale kantklipperlisens

– Du kan ikke vispe masse krem med en tv

 3 Gode grunner til at alt er positivt.

Jeg har funnet ut at det er altfor mye negativt i verden. Alt for mange ramler i tenkefella, og altfor mange trenger å bli muntret opp for å få det positive tilbake i hverdagen. Jeg selv er en venstrehåndsoptimist i aller høyeste grad, og det går vel ut på noe sånt som at ingenting er så galt at det ikke er godt for noe. See good in bad.

Så nå tenkte jeg hjelpe dere å se mitt synspunkt på ting. Hvordan gjøre en dårlig dag til noe vakkert, og ta noen punkter hver dag, slik at du en dag kan se likedan på ting som jeg gjør.

Så da begynner jeg bare med 3 gode grunner til at alt er positivt!

 

3 gode grunner til å miste lappen

– Du trenger ikke lengre bekymre deg for å miste den igjen, for det du ikke har, kan du ikke miste!

– Du får kanskje en fin liten omtale i den lokale avisa, og all PR er god PR

– Du har nå mer plass i pengboka eller kortmappa til videoleie kortet du alltid måtte etterlate deg hjemme.

 

3 gode grunner til å miste foten i et haiangrep

– Du har nå et rått arr å vise frem som gir deg muligheter for medlidenhetsligg

– Du er nå en liten del av en eksotisk drapsfisk

– Du kommer til å bli den beste i vennegjengen å hinke på en fot.

 

3 gode grunner til å drikke deg full på jobb

– Alle på jobben din kommer til å virke mye bedre utseendemessig, og du vil ha mye bra å se på.

– Du trenger ikke bekymre deg for å fremstå som en alkoholiker som drikker hjemme alene, siden du gjør det i full offentighet på jobb

– Jobben vil straks virke mye mer spennende og crazy.

 

3 gode grunner til å kjøre gjennom husveggen din med en asfaltknuser

– Du har nå panoramautsikt både inn og ut

– Du trenger ikke bekymre deg over for dårlig lufting inne

– Du har nå et kult designerhus som ingen andre har


 Mine Bilder

Jeg klasker til med noen flere bilder fra min velfylte pc, for jeg tror det kan gi et nokså greit inntrykk i hva man tar seg til foran kamera.Jeg kjøpte et kjempestort bein til Evo, men det jeg ikke tenkte på var at han kom til å rive ned alt i den lille leiligheta jeg hadde. For han sprang rundt som en galning med dette beinet, og tok med seg alt som var mulig å rive ned.

 


Evo har også for vane å gjemme bein inne, og her har han gjort sin flid med å gjemme beinet bak en sko i gangen. Jeg vil påstå at det går ant å anstrenge seg littegrann hardere.

 


 

Her er jeg for tre år siden, hunken med den råe kjerra 😉

 
her er jeg med arbeidscapsen til eksen min. Viktig å glise!

 


For tre år siden kapret jeg et fly og holder der på med litt luft akrobatikk, som i min formening går ut på å flekse :p


Å herre min partyhatt jeg elsker hatter! Dette er favoritten.

Jeg liker bilder, og jeg liker å ta bilder. Desverre har økonomien satt en liten stopper for førstevalget innen kamera, nemlig speilrefleks. Jeg har så lyst på et!:)