Vinneren av billetter til midnattsrocken!!

Hola espadrillos!

Er det en sko? Er det et stykke kjøtt? Er det en høflig tiltalemåte? Hvem vet?

Spiller det noen rolle? Nei det gjør det ikke, for nå har jeg trukket vinneren av billetter til seg selv og en venn til Midnattsrocken som går av stabelen 9-12 juli.

Først tenkte jeg at jeg skulle gjøre det old school og klippe opp lapper med mail-adressen på, selv om akkurat det med mail ikke er riktig så old-school, og så trekke en tilfeldig lapp.

For det var nemlig utrolig vanskelig å skulle velge en basert på det dere hadde skrevet. Det var veldig mange gode argumenter for og få seg billett, og en av favorittene var en historie om en russisk mann ved navn Oleg og en katt som hadde spist billetene i et uoppmerksomt øyeblikk, og noen argumenter som kunne grense litt mot smisking til meg. Jeg skal ærlig innrømme at jeg er svak for sånt, og det kan nok ha blitt urettferdig mot de som argumenterte med at de bare virkelig, virkelig ville på Midnattsrocken.

 

Jeg spilte i en film der jeg ga uttrykk for hva jeg følte når jeg ikke kunne ta absolutt alle som hadde deltatt med meg på Midnattsrocken i sommer, og her ser dere noen bilder som ble tatt fra premieren. Ble veldig godt mottatt. 

 

Så forsøkte jeg da altså trekke lapper fra en bolle, og det var veldig mye arbeid å skrive så mange lapper. Så dere vet det.

 

Jeg kunne desverre ikke ta med de som glemte å føre opp e-post adressen sin, så det var veldig beklagelig. Men den endelige trekningsmetoden kan dere se i videoen under.

Og den heldige vinneren er Helle, som får ta med seg søring-kjæresten sin så han får se Nord-Norge på sitt beste!

Gratulerer!

To hull og et elektrisk apparat!

I går hadde jeg to ting på agendaen. Et møte, og en tannlegetime.
Jeg bruker alltid grue meg så forferdelig til møter, og har vel kanskje en psykisk innstilling til møter som jeg ville hatt til en eventuell henrettelse. Jeg blir nervøs og føler at min siste time er kommet. Selv uten at det skulle være noen åpenbar grunn til det.
Derfor var det uhyre befriende at selve møtedelen var jævlig kort, og den resterende tiden ble det snakket om ølbrygging. Hvorfor er ikke alle møter slik?

Jeg hadde en klasseforstander på ungdomsskolen som var ganske kul. Skoletimer kan jo føles uendelige, og minuttviserne på klokka går som om de skulle vært dynket i tykk, tykk sirup. Så når timene føltes for lange, var det bare å stille læreren et ikke-skole-relatert spørsmål som man visste kunne engasjere han, og vips, der var resten av skoletimen gått til heftige diskusjoner som kanskje begynte med fluefiske og endte opp med hvor usannsynlig pornofilmer kan være. Jeg husker ennå lærerens avsluttende ord i den diskusjonen- “Det går ikke AN å holde på i time etter time på den måten!! Det er rett og slett ikke fysisk mulig!”
 

Tannlegetimen gikk også over all forventning. En enkel kontrolltime med røntgenbilde av tenner, litt sliping av tannstein, og utrolig mye merkelig prat. De to frøknene på Kolpus Tannklinikk i Alta er utrolig underholdende når man først ligger der, og jeg blir nesten frustrert over å ikke kunne delta mer aktivt i samtalen. Min deltagelse i samtalene begrenser seg som regel til “mmm”, “hmm?”, “Mmm-mm”, men jeg tror de skjønner hva jeg mener. 
Desverre kunne jeg ikke løpe ut av kontoret og rope “null hull”, for jeg slørver med tannpussen bevisst bare for å få henge rundt på kontoret til disse damene. 

Siden jeg alt var i Alta, tok jeg turen på elkjøp for å finne meg et magisk apparatus jeg kan lage meg smoothies med. Jeg hadde en stavmikser jeg presset til “the bitter end”, og den kasserte jeg for et par uker siden da den plutselig begynte lage veldig mange rare lyder mens knivene ikke lengre gikk rundt, og svart væske begynte renne ut av selve staven og ned i den ikke lengre så deilige smoothien jeg holdt på å lage meg.

Ettersom jeg ikke er en stor fan av å drikke svarte, mistenkelige væsker som kommer fra steder det forventes å være tørt, gikk den deilige kesam-bær-juice-banan-svart væske-blandingen i søpla den og.

Jeg har egentlig litt lyst på en kjøkkenmaskin, den typen som elter deig, visper krem, kverner kjøtt, tar ut av oppvaskmaskinen og går ut med søpla når den er full, men siden teknologien ikke har rukket riktig så langt ennå, gikk jeg for en smoothie-lager til 249,- der du mikser rett i drikkeflaska, og bare røsker den av maskinen og tar den med deg hvor enn du skal på din smoothie-vei. Er ikke det høvelig? Ja det er det!

Tanken er å mikse meg en frokostsmoothie, og en lunsjsmoothie, for jeg skal ærlig innrømme at jeg er ikke veldig flink å spise så veldig sunt når det blir lange dager i lastebilen. Det blir fort mye brus og kjeks, så en smoothie eller to i kjøleskapet tror jeg er PRIMA!

Og for dere som venter spent på billetter til midnattsrocken, så tenkte jeg trekke vinneren i kveld, og annonsere ham eller hun i morgen!
Takk for at du stakk innom kjære leser, håper vi sees igjen!

 

Hva fikk jeg i påskeegget?

Hei alle, og vel overstått påske! 
Var du en av de som deltok i de mange påskeegg konkurransene på facebook? Jeg gjorde hvertfall en hederlig innsats i “lik og del” konkurransene i håp om å stikke av med et påskeegg fullt av godterier eller annet gøy.

Da så min kjære venninne Berit Villkokk sitt snitt til å lage meg et påskeegg, og jeg kan bare si med en gang at jeg aldri har sett noe lignende i hele mitt liv.
Påskeegget er større enn overkroppen min, og fylt opp veide det sikkert 10-15 kilo. Hun støpte det i gips, og egget ble så kult at jeg tenker bruke det som pynt i stua. Ikke helt sikker på hvor det skal stå ennå, ettersom jeg mest sannsynlig ikke klarer å spise opp alt godteriet dette året i alle fall.

Det var en stor fryd å se hva som var i det, og koste meg STORT! Så nå vil jeg vise deg hva jeg fikk!

Egget!

Berit sa til meg “Om det er noe du ikke skulle vite hva er her i livet, så kan det fort vise seg å være en kopptue!” og det er vise ord jeg skal ta med meg videre.

Heisann hoppsann diabetes!

Dette er ca 98% mer truse enn de trusene jeg bruker til vanlig. Men om Berit mener dette er en viktig del av en undertøysgarderobe så er det nok det!

Er det en banan jeg har i mammelukken, eller er jeg bare glad for å se deg?

Her ser det ut som jeg har tidenes kameltå, med godt separerte kjønnslepper. Jeg kan forsikre deg om at mine ytre kjønnslepper sitter mye tettere sammen,  og at dette er et resultat av en slarkete mammelukktruse. Men fin var den!

Jeg trenger nok ikke kjøpe godterier de neste 3 årene! Det var egentlig en colaboks også oppi her, men det var det første jeg konsumerte!

 

Fy faen for et egg sier jeg bare! Tusen takk Berit, jeg skal lage noe til deg også, håper du blir like glad som jeg gjorde! 

 

Tenner på avveie

I natt sov jeg på sofaen et par timer. Jeg våknet kaldsvett og hyperventilerende, og holdt på å begynne gråte.
I frykt for å sovne igjen satte jeg meg opp, og begynte lete etter ting på internett for å holde hodet opptatt lenge nok til å glemme følelsen jeg hadde når jeg våknet, og forhåpentligvis få tankene over på noe annet i tilfelle jeg sovnet av igjen.

Jeg drømte at ting rundt meg var ganske kaotisk. Jeg drømte at jeg hadde en sterk uro i kroppen, og manglet følelsen av å kunne slå meg til ro. Plutselig ramlet en tann ut. Rart, tenkte jeg.
Jeg viste den til en venninne av meg i drømmen som også syntes det var litt merkelig.
I et håp om at tannlegen skulle kunne fikse det, la jeg tannen i lommen. Jeg hadde nesten ikke rukket å få hånden opp igjen før det skjedde på nytt. Store deler av tennene ramlet ut, nesten som om tennene var skjært gjennom slik at forsiden av tennene mine ramlet ut. Jeg ble helt panikkslagen og så meg i speilet. Noen få fortenner hadde jeg igjen, og synet skremte meg så mye at jeg ble bare stående å rope, samtidig som ennå flere tenner falt ut.
Jeg visste at ikke det var mulig å redde disse tennene. Hele tenner med røtter ramlet ut en etter en, og jeg klarte ikke forstå hvorfor det skjedde.
I drømmen hadde jeg tenkt å ringe nav å si at her måtte det noen tiltak til, for jeg kunne jo ikke gå rundt uten tenner! Men samtidig visste jeg at det var vel egentlig ikke stort de kunne gjøre for å redde alle tennene jeg nå gikk og bar på i et stykke sammenbrettet papir. Jeg gråt og gråt, og det var vel på dette tidspunktet jeg våknet. Det første jeg tenkte var at jeg skulle gå å bruke tanntråd, selv om jeg vet at det er ikke dette slike drømmer handler om.

Jeg har så angst for tannløshet og stygge tenner, at dette er faktisk noe av det verste jeg kan drømme. Kanskje det er forfengelighet, men jeg er opphengt i tenner. Både mine og andre sine.

Jeg har drømt noe lignende én gang før, men da var jeg veldig liten. Jeg husker at det var sommer og at jeg sto utenfor bestemors hus. Ved siden av bilen vår. Da fikk jeg den samme rare følelsen i munnen. Som et slags vakuum. Da ramlet alle fortennene mine ut, og jeg ble passelig stresset og redd. Skulle jeg begynne med gebiss før fylte 10 år?

Så nå er det bare å finne fram drømmetydeboken, penn og papir, og skrive ned alt av tanker jeg har hatt i forhold til både jobb og privatliv og se der hvorfor underbevisstheten prøver å fortelle meg noe.

Heldigvis ramler ikke tennene ut på ordentlig om man går gjennom forandringer i livet, men det kan kanskje være greit å finne ut hvorfor hodet mitt tyr til slike drastiske metoder.

 

Har du drømt noe lignende?