To hull og et elektrisk apparat!

I går hadde jeg to ting på agendaen. Et møte, og en tannlegetime.
Jeg bruker alltid grue meg så forferdelig til møter, og har vel kanskje en psykisk innstilling til møter som jeg ville hatt til en eventuell henrettelse. Jeg blir nervøs og føler at min siste time er kommet. Selv uten at det skulle være noen åpenbar grunn til det.
Derfor var det uhyre befriende at selve møtedelen var jævlig kort, og den resterende tiden ble det snakket om ølbrygging. Hvorfor er ikke alle møter slik?

Jeg hadde en klasseforstander på ungdomsskolen som var ganske kul. Skoletimer kan jo føles uendelige, og minuttviserne på klokka går som om de skulle vært dynket i tykk, tykk sirup. Så når timene føltes for lange, var det bare å stille læreren et ikke-skole-relatert spørsmål som man visste kunne engasjere han, og vips, der var resten av skoletimen gått til heftige diskusjoner som kanskje begynte med fluefiske og endte opp med hvor usannsynlig pornofilmer kan være. Jeg husker ennå lærerens avsluttende ord i den diskusjonen- “Det går ikke AN å holde på i time etter time på den måten!! Det er rett og slett ikke fysisk mulig!”
 

Tannlegetimen gikk også over all forventning. En enkel kontrolltime med røntgenbilde av tenner, litt sliping av tannstein, og utrolig mye merkelig prat. De to frøknene på Kolpus Tannklinikk i Alta er utrolig underholdende når man først ligger der, og jeg blir nesten frustrert over å ikke kunne delta mer aktivt i samtalen. Min deltagelse i samtalene begrenser seg som regel til “mmm”, “hmm?”, “Mmm-mm”, men jeg tror de skjønner hva jeg mener. 
Desverre kunne jeg ikke løpe ut av kontoret og rope “null hull”, for jeg slørver med tannpussen bevisst bare for å få henge rundt på kontoret til disse damene. 

Siden jeg alt var i Alta, tok jeg turen på elkjøp for å finne meg et magisk apparatus jeg kan lage meg smoothies med. Jeg hadde en stavmikser jeg presset til “the bitter end”, og den kasserte jeg for et par uker siden da den plutselig begynte lage veldig mange rare lyder mens knivene ikke lengre gikk rundt, og svart væske begynte renne ut av selve staven og ned i den ikke lengre så deilige smoothien jeg holdt på å lage meg.

Ettersom jeg ikke er en stor fan av å drikke svarte, mistenkelige væsker som kommer fra steder det forventes å være tørt, gikk den deilige kesam-bær-juice-banan-svart væske-blandingen i søpla den og.

Jeg har egentlig litt lyst på en kjøkkenmaskin, den typen som elter deig, visper krem, kverner kjøtt, tar ut av oppvaskmaskinen og går ut med søpla når den er full, men siden teknologien ikke har rukket riktig så langt ennå, gikk jeg for en smoothie-lager til 249,- der du mikser rett i drikkeflaska, og bare røsker den av maskinen og tar den med deg hvor enn du skal på din smoothie-vei. Er ikke det høvelig? Ja det er det!

Tanken er å mikse meg en frokostsmoothie, og en lunsjsmoothie, for jeg skal ærlig innrømme at jeg er ikke veldig flink å spise så veldig sunt når det blir lange dager i lastebilen. Det blir fort mye brus og kjeks, så en smoothie eller to i kjøleskapet tror jeg er PRIMA!

Og for dere som venter spent på billetter til midnattsrocken, så tenkte jeg trekke vinneren i kveld, og annonsere ham eller hun i morgen!
Takk for at du stakk innom kjære leser, håper vi sees igjen!

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg