Bilder fra Stockholm

Jeg og søsteren min startet den nye tradisjonen med å dra på ferie sammen i fjor, og når vi sier ferie, så mener vi å kjøre oss en tur. Denne gangen gikk turen fra Danmark og hjem, der vi tok en rask pit-stop i Stockholm for å kose oss sammen. Her er litt bilder fra turen 🙂


Silje spenner håret fast før vi skal ut å fly 🙂


Her fikk vi flyet til å stoppe litt i lufta så vi kunne ta en spasertur på skyene. Var veldig luftig og fint, og konsistensen var som en blanding av sukkerspinn og betong.


Vi gikk et stykke til sky-terrenget begynte flate ut litt, og da skjønte vi at vi begynte nærme oss danmark.


Her har noen i danmark gjort faenskap og laget en bru som slutter rett i havet. Det lå biler å duppet i havoverflaten overalt rundt. Nokså syk spøk.

 

Siden jeg og Silje hadde sånn “reiser alene” lapp rundt hodet, fulgte den dama du ser foran der, oss rundt omkring på flyplassen og tørket oss når vi hadde vært på toalettet og sånt. Veldig bra service.

Min supersøte søster!

 

Min supersøte søster har aldri sett et kamera før, og trodde sjelen hennes ble fanget inni kameraboksen når det blitzet.

 


Her går vi å trør og leiter etter ting vi ikke trenger. Heldigvis fant vi en hel masse folk, og det var bra, for de trengte vi jo ikke.

 


Denne sto i utstillingsvinduet til ei parykksjappe. Denne kjolen er BARE hår.

 


Stockholms fallossymbol

 


Silje er redd for broer som lyser om natta, og det var akkurat en slik bro vi støtte på ved Höga kusten. På bildet ser du at hun skalv så mye at man faktisk nesten ikke ser at det er ei bro. Og det er bra, for da kan Silje se på bildene i ettertid uten å bli like redd.


Hehe, jeg tror ikke alle menn forstår hvorfor denne var litt morsom?

 


Tøyer ut etter å ha cloudwalka hele dagen.


Silje blir bedre kjent med madrassen.

 

Starthjelp


 

Silje drikker nonchalant brus, og viser at hun ikke lar seg presse av voldsomme fallossymboler i sveriges samfunn. Jeg synes hun ser så amerikansk ut med caps!(?)

 


Jeg og Silje er så glad for at vi har slikt system. Det er aldri spesielt rotete der vi to er samlet. Begge ser også nødvendigheten av å ha både startkabler og alt av klesskift i umiddelbar nærhet av der man sover.

 


Her ser du at en av flyplassarbeiderne gjør seg klare til å hoppe strikk mellom flyene. Vi hørte ganske vagt “Ching-chong-chinamann- chinamann er død-trø!”


Verdens søteste lillesøster! Hun fikk alle de gode genene, men jeg er best av oss til å plystre, og det er da noe.


Meg

 

Og nå over til noe helt annet:

Her prøver jeg å kjøre motorsykkel for første gang! Det var helt jævlig skummelt.

God natt 🙂


1 kommentar
    1. Du Matti du Matti, du er ikke sann! Takk for at du deler dokkers road-trip med oss, det friska opp med litt hjertelig latter her på morningen! Keep on blogging, Girl! 😀

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg